...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • BALTPIEK 2015

    BALTPIEK 2015 0

    W dniach 27-29 maja 2015 r. w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędą się targi dedykowane branży spożywczo-gastronomicznej. Ten projekt to połączenie czterech specjalistycznych tytułów targowych.

    więcej
  • Suszone owoce pod lupą

    Suszone owoce pod lupą 0

    Już niedługo zacznie się wypiekanie ciast pełnych suszonych owoców i bakalii. Zamawiając suszone śliwki, morele, gruszki, rodzynki itp., zwraca­my uwagę na ich kolor, cenę i wydajność. Ale czy sprawdzamy ich skład, a dokładnie – w jaki sposób zostały zakonserwowane? I jak nasz wybór wpływa na zdrowie konsumenta?

    więcej
  • Powiatowy Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik

    Powiatowy Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik 0

    3 grudnia br. w Cukierni Kuczora uczniowie z ZSZ nr 2 i ZSS we Wrześni, którzy kształcą się w zawodzie cukiernik, przystąpili do Powiatowego Turnieju Cukierniczego. Turniej ten stanowi równocześnie eliminację do turniejów wojewódzkich i ogólnopolskich w zawodzie cukiernik.

    więcej
  • Mikołajkowy prezent Mistrza Branży

    Mikołajkowy prezent Mistrza Branży 0

    WAŻNA informacja dla technologów, właścicieli piekarni, cukierni oraz lodziarni! Mamy dla Państwa 8 bezpłatnych egzemplarzy poradnika "Opracowywanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych" . Kiedy i jak można zdobyć najnowsze wydanie, szczegóły poniżej.

    więcej
  • Dobra marka targowa dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

    Dobra marka targowa dla piekarzy, cukierników i lodziarzy 0

    Najważniejsze i największe spotkania przedstawicieli branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej w Polsce mają miejsce naprzemiennie, w latach parzystych podczas Salonu Technologii Piekarskich i Cukierniczych targów POLAGRA - TECH w Poznaniu, w latach nieparzystych na targach BAKEPOL w Lublinie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe