...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

BALTPIEK 2015

W dniach 27-29 maja 2015 r. w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędą się targi dedykowane branży spożywczo-gastronomicznej. Ten projekt to połączenie czterech specjalistycznych tytułów targowych.

W ich skład wchodzą: 16. Targów Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa  BALTPIEK,  18. Targów Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 17. Targów Mleczarstwa  MLECZNA REWIA oraz 13. Międzynarodowych Targów Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH. Podczas poprzedniej edycji Targów blisko 250 wystawców z 8 krajów zaprezentowało swoją ofertę z sektora gastronomii, mleczarstwa, piekarstwa, lodziarstwa, cukiernictwa i produktów rybnych. Imprezę odwiedziło ponad 5 tys. zwiedzających, a wśród nich: właściciele, menadżerowie, ajenci restauracji, kawiarni, barów, pizzerii, stołówek, jadłodajni, firm cateringowych, hoteli, pensjonatów, ośrodków wypoczynkowych, piekarni, cukierni, lodziarni, smażalni ryb, sklepów spożywczych, rybnych i nabiałowych, hurtowni spożywczych i nabiałowych oraz szefowie kuchni, dietetycy, technolodzy żywienia, a także dyrektorzy i przedstawiciele ds. zakupów sieci supermarketów i dyskontów.

Obok różnorodnej oferty handlowej, Targi to również liczne wydarzenia programowe. Miłośnicy  dobrej kuchni będą mieli okazję kibicować młodym adeptom sztuki kulinarnej podczas III Ogólnopolskiej Olimpiady Kulinarnej Młodych Kucharzy organizowanej przez Stowarzyszenie Kucharzy Polskich. Już po raz czwarty odbędzie się  Konkursu Cukierniczy o Puchar Starszego Cechu Piekarzy i Cukierników w Gdańsku  „Kuźnia Słodkich Talentów”. Głównym jego celem jest promowanie utalentowanych uczniów oraz najlepszych szkół kształcących cukierników w środowisku branżowym, jak również dążenie do podniesienia rangi zawodu, zachęcenie młodzieży do dalszego doskonalenia umiejętności zawodowych oraz stworzenie możliwości sprawdzenia się w warunkach współzawodnictwa.

Na Targach nie zabraknie kulinarnego i piekarskiego show, w ramach którego podziwiać można będzie: pokazy sztuki piekarniczej Światowych Mistrzów Piekarstwa, gotowanie Drużyny Olimpijskiej Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, triki barmańskie, mistrzów sztuki cukiernictwa, a także pokazy gotowania dietetycznego. W programie znajdą się zarówno profesjonalne szkolenia i konferencje, jak i skierowane do  odbiorców indywidualnych konsultacje i porady, w tym przygotowany we współpracy z Akademią Skutecznej Diety sektor porad dietetyków i konsultantów żywieniowych, wykłady dla młodzieży, a także ciesząca się ogromnym zainteresowaniem analiza składu i masy ciała.

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji