![Piernikowe muffiny z konfiturą](/public/artykuly-sponsorowane/576/2155/576_2155_7039_136x94.jpg)
Piernikowe muffiny z konfiturą 1
Autor: Magdalena Ratajczyk; kl. IF Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II
Nauczyciel: Alicja Zabadała
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Autor: Magdalena Ratajczyk; kl. IF Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II
Nauczyciel: Alicja Zabadała
Autor: Wojciech Kudlicki, klasa III Thb, I Prywatne Technikum Hotelarskie w Zamościu
Nauczyciel: Bożena Witkowska
Autor: Joanna Jakubiak, klasa II b, RZSZ w Zamościu
Nauczyciel : Bożena Witkowska
Gumy do żucia bez cukru, płatki kukurydziane typu light i szeroka gama napojów z całym mnóstwem słodzików – kto z nas tego nie zna? Wszyscy dążymy do tego, by ograniczać spożycie produktów o wysokiej zawartości cukru, jednak zwykle niechętnie sięgamy po łakocie zawierające substancje słodzące jako zamienniki cukru.
więcejAutorki: Julia Malak, Paulina Wolińska; Technikum Przemysłu Spożywczego w Poznaniu.
Nauczyciel prowadzący: Jadwiga Jabłecka
Z roku na rok wydłuża się lista wielkopolskich firm, które przeszły proces certyfikacji i potwierdziły, że produkują oryginalne rogale świętomarcińskie. W 2013 r. lista przekroczyła liczbę 90, w tym roku liczy równo 100 pozycji! 5 listopada w siedzibie Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej firmy te odebrały specjalne certyfikaty.
więcej