![Le Biscuit - nowy produkt Alain Ducasse'a](/public/artykuly-sponsorowane/910/5993/910_5993_21990_136x94.jpg)
Le Biscuit - nowy produkt Alain Ducasse'a 0
Po sklepie z kawą, czekoladą, lodami naszedł czas na następny smakowity punkt na mapie Paryża marki Alain Ducasse, mianowicie manufakturę ciasteczek, produkowanych z najlepszych składników.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Po sklepie z kawą, czekoladą, lodami naszedł czas na następny smakowity punkt na mapie Paryża marki Alain Ducasse, mianowicie manufakturę ciasteczek, produkowanych z najlepszych składników.
więcejECO zegar tyka! Za nieco ponad 3 tygodnie w Łodzi odbędą się - Targi natura FOOD & beECO. Nie zabraknie warsztatów, pokazów kulinarnych i gorących ECOpremier. Swoją obecność w Atlas Arenie zapowiedział m.in. Tomasz Jakubiak, kucharz znany z programów telewizyjnych "Jakubiak lokalnie" i „MasterChef Junior”.
więcejMistrzowie czekolady w składzie Amaury Guichon, Kirsten Tibballs, Yusuke Matsushita i Sachi Takagi ocenią prace chocolatierów z całego świata.
więcejKultowe baśniowe postacie, które są atrakcją Wrocławia można teraz też znaleźć w witrynie tamtejszej Cukierni Sowa.
więcejZmiany klimatyczne wpływają na wiele dziedzin życia i przemysłu. Również na dodatkowe przeciążenie łańcucha dostaw kakao. A co by było, gdyby udało się produkować czekoladę z bardziej lokalnych składników? Nad tym pracuje niemiecki start-up Planet A Foods.
więcejCzym jest owa autonomia i dlaczego to takie ważne? Musisz pamiętać o tym, że sklep firmowy jest najważniejszym elementem wizerunku i marketingu, jest też miejscem kontaktu twojej firmy z klientem, wymiany produktów na pieniądze. Zatem to kluczowe miejsce z punktu widzenia źródła powstawania wartości firmy.
więcejStaropolska była kiedyś niewielką cukiernią. A jak przekształcić niewielką cukiernię w cyfrowy zakład produkcyjny? W odpowiedzi na to pytanie Wojciech Kozłowski, właściciel i prezes zarządu Staropolskiej podjął działania związane z automatyzacją i cyfryzacją wewnątrzzakładowych procesów.
więcej