25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Uprzejmie przypominamy, że w najbliższą sobotę, 12 października br., mija termin zgłoszenia do udziału w X Jubileuszowych Mistrzostwach Polski Cukierników i Piekarzy w Bowlingu, które odbędą się 18-20 października, w Namysłowie k. Wrocławia.
To, ile godzin pracujemy oraz jak efektywnie to robimy, zależy od nas samych. Bez względu na to, jak wiele czasu poświęcamy na cele zawodowe, możemy usprawnić organizację pracy i czasu. Dzięki temu będziemy mogli wykonać te same czynności w krótszym czasie, a tym samym zyskać dodatkowe minuty.
Mówisz nugat, myślisz orzech (z łac. nux). Laskowy lub słodki migdał. W grę nie wchodzą orzechy włoskie ani gorzkie migdały. Ze względu na żmudny i wymagający proces produkcji, a także na wysublimowany smak nugat stanowi jeden z najbardziej szlachetnych surowców w branży cukierniczej. Obok marcepana, oczywiście.
Targ Śniadaniowy od końca kwietnia do połowy września zdążył zrobić niemałą furorę w Warszawie. Sprawdziliśmy, co się kryje pod hasłem "zakupy i śniadanie na świeżym powietrzu", którzy producenci pieczywa, słodkich wypieków i lodów pojawiali się co weekend w plenerze i jak oni podsumowali całą imprezę.
Zapraszamy na bezpłatną konferencję Retail GigaCon, która odbędzie się 5 grudnia w Hotelu Courtyard Warszawie. Konferencja ma na celu przegląd najnowszych rozwiązań technologicznych dla skutecznego zarządzania logistyką i sprzedażą.