...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Wielkie świętowanie w Radomiu

    Wielkie świętowanie w Radomiu 0

    Radom wie, jak się łączy promocję z prawdziwym świętowaniem. 2 września br. w Muzeum Wsi Radomskiej fetowano XIV Święto Chleba, które wciąż cieszy się ogromnym zainteresowaniem mieszkańców Radomia. To przy okazji wielkie małe święto piekarzy radomskich.

    więcej
  • Nowości produktowe firmy Credin: Chleb Bawarski i Ciasto Cappuccino

    Nowości produktowe firmy Credin: Chleb Bawarski i Ciasto Cappuccino 0

    Innowacyjne rozwiązania oparte o asortyment Credin gwarantują wsparcie koncepcyjne zarówno dla właściciela piekarni-cukierni jak i praktyków piekarzy i cukierników. Zachęcamy Państwa również do zapoznania się z naszą bogatą ofertą produktową i życzymy udanych wypieków!

    więcej
  • Innowacyjne rozwiązania firmy Italmarco

    Innowacyjne rozwiązania firmy Italmarco 0

    Przygotowaliśmy nowe rozwiązania dla Twojej piekarni i cukierni: TECHNO ENERGY – PIEC NOWEJ GENERACJI oraz DZIELARKA KRAS INTEGRAL – DO FOREMKI I DO LINII. Skorzystaj z promocji IBA 2012 „PREMIA NA INWESTYCJĘ”

    więcej
  • ITALMARCO zaprasza na targi IBA do Monachium

    ITALMARCO zaprasza na targi IBA do Monachium 0

    Spotkamy się na stoiskach naszych dostawców: Cepi, Mondial Forni, Canol, Gostol i Tecnopool. Skorzystaj z targowej akcji promocyjnej „Premia na inwestycje”. Pozwól mile się zaskoczyć. Szczegóły u Twojego opiekuna handlowego.

    więcej
  • Więcej czekolady w piekarniach i cukierniach!

    Więcej czekolady w piekarniach i cukierniach! 0

    Dietetycy łapią się za głowę, łasuchy się cieszą. Szwedzcy naukowcy poddali w wątpliwość przekonanie o szkodliwości czekolady. Ich badania dowiodły, że czekolada chroni przed udarem mózgu.

    więcej
  • Szkolenia dla cukierników? Informujcie nas!

    Szkolenia dla cukierników? Informujcie nas! 0

    Nie możemy czekać z założonymi rękami, kiedy Czytelnicy zwracają się do nas o pomoc! Nie tak dawno dostaliśmy maila, w którym Czytelniczka prosi o informacje o szkoleniach dla cukierników w woj. zachodniopomorskim. Jeżeli słyszeliście o takich inicjatywach, kontaktujcie się z naszą redakcją lub ...

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe