Omlety biszkoptowe z Frużeliną® na letnie dni 0
Cukiernicy – technolodzy firmy Prospona Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Cukiernicy – technolodzy firmy Prospona Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek
więcejObróbka termiczna oraz niska aktywność wody skutecznie ograniczają rozwój niekorzystnej mikroflory w produktach piekarskich czy cukierniczych. Wystarczy jednak niska higiena produkcji (np. brudne powierzchnie produkcyjne i narzędzia), niska jakość surowców, niewłaściwe przechowywanie, by produkty te stały się źródłem problemów.
więcejOd miesiąca trwa kampania edukacyjna „Znakowanie produktów żywnościowych podstawą decyzji konsumenckich” skierowana do polskich konsumentów.
więcejGastronomia wciąż pozostaje jedną z najbardziej interesujących dla franczyzobiorców branż. Pomimo że dotknął ją kryzys, że nie brakuje sieci, które w ostatnim czasie miały na swoim koncie nie tylko nowe otwarcia, ale też liczne zamknięcia, to liczba lokali działających na licencji nieustannie rośnie.
więcej1 września br. Regionalna Izba Przemysłowo-Handlowa w Gliwicach oraz Marszałek Województwa Śląskiego już po raz trzeci zapraszają na uroczyste rozstrzygnięcie konkursu „Marka – Śląskie”.
więcejRośnie zapotrzebowanie na restauracje, kawiarnie oraz piekarnie przyjazne osobom na diecie bezglutenowej. W tym celu Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej prowadzi ogólnopolski program informacyjno-edukacyjny MENU BEZ GLUTENU.
więcej