...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Słodkości z atrakcjami

    Słodkości z atrakcjami 0

    Alain Ducasse wie jak dogodzić głodnym wrażeń foodies - teraz można spróbować jego kuchni i deserów podczas rejsu na Sekwanie albo dachu muzeum!

    więcej
  • Przedwojenne specjały odkryte na nowo

    Przedwojenne specjały odkryte na nowo 0

    Już niebawem mieszkańcy Rybnika będą mogli spróbować lodów, ciast i wielu innych dań odtworzonych z oryginalnych przedwojennych receptur. Wszystko za sprawą dość przypadkowego odkrycia znanego branżowego technologa i publicysty - Szymona Konkola.

    więcej
  • Kulinaria w eterze

    Kulinaria w eterze 0

    Radio Kulinarne nadaje z Krakowa i niedawno obchodziło rok! Ostatnio też ruszyło z promocją książki, która ma za zadanie poruszyć opinię społeczną - "Sitopia. Jak jedzenie może ocalić świat” Carolyn Steel.

    więcej
  • Przegląd rynkowy maszyn, urządzeń i wyposażenia 2021

    Przegląd rynkowy maszyn, urządzeń i wyposażenia 2021 0

    Prężnie działająca firma to zgrany zespół, plan marketingowy i świetny produkt. By ten powstał potrzeba również nowoczesnych maszyn do piekarni, do cukierni, które usprawnią produkcję i odciążą pracowników. Specjalnie dla Was zebraliśmy rzetelny przegląd asortymentu piekarni i cukierni czołowych producentów roku 2021.

    więcej
  • Desery pod okiem mistrza - receptury Emmanuela Hamona za darmo

    Desery pod okiem mistrza - receptury Emmanuela Hamona za darmo 0

    Emmanuel Hamon - francuski cukiernik z ponad trzydziestoletnim doświadczeniem, znany głównie ze swoich czekoladowych kreacji, postanowił podzielić się swoją wiedzą z pasjonatami cukiernictwa. W darmowym e-booku zebrał 20 receptur na desery i monoporcje, które stworzył w ostatnich latach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe