...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Christophe Michalak otworzył piekarnię marzeń

    Christophe Michalak otworzył piekarnię marzeń 0

    Kopain - piekarnia otwarta niedawno przez znanego cukiernika mieści się w Paryżu, przy 60 rue du Faubourg Poiddonnière. Inspiracją są smaki prostego, rustykalnego pieczywa zapamiętane z dzieciństwa, z lokalnych piekarni odwiedzanych z babcią.

    więcej
  • Online Pastry Marathon - Dinara Kasko zaprasza

    Online Pastry Marathon - Dinara Kasko zaprasza 0

    Dinara Kasko - znana ze swoich geometrycznych form ambitna ukraińska cukierniczka - organizuje cukierniczy maraton online. Do tej pory brała udział w takich wydarzeniach jako widz, uczestnik i członek jury, teraz postanowiła zaprosić do własnego projektu utalentowanych ukraińskich szefów kuchni.

    więcej
  • Kongres BIOEXPO 2021 za nami!

    Kongres BIOEXPO 2021 za nami! 0

    Trzy dni, dwie konferencje branżowe, pięć paneli tematycznych i blisko pięćdziesięciu ekspertów – Kongres BIOEXPO właśnie się zakończył. Wydarzenie to było niepowtarzalną okazją do poznania i rozpoczęcia swojej drogi z produktami ekologicznymi.

    więcej
  • Wyzwaniem jest jakość

    Wyzwaniem jest jakość 0

    Zarówno tradycyjne, jak i wegańskie cukiernictwo niosą ze sobą pewne wyzwania. W przypadku tego drugiego trzeba szukać nowych ścieżek. I to jest to, co najbardziej interesuje Patryka Szczepańskiego – cukiernika, właściciela Pure Sugar, firmy doradczej specjalizującej się w nowoczesnym cukiernictwie i technologiach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe