...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Zamów album "Wykwintne desery polskie"

    Zamów album "Wykwintne desery polskie" 0

    Nie czekaj i zamów już dziś ekskluzywny album "Wykwintne desery polskie" w przystępnej cenie, a proste zasady kupna przyśpieszą wysyłkę. Wyjątkowa książka może znaleźć się na Twojej półce nawet w 48 godzin*.

    więcej
  • SIGEP 2016: Przewodnik po emocjach

    SIGEP 2016: Przewodnik po emocjach 0

    Już odliczamy dni do rozpoczęcia 37. edycji jednej z najważniejszych na świecie wystaw w branży lodziarskiej i cukierniczej – SIGEP. Od 23 stycznia przez 5 dni we włoskim Rimini na odwiedzających będzie czekać moc atrakcji, w tym elektryzujące uwagę mistrzostwa dla lodziarzy i cukierników.

    więcej
  • Szykuj się na Expo Sweet 2016 – ruszyła bezpłatna rejestracja on-line

    Szykuj się na Expo Sweet 2016 – ruszyła bezpłatna rejestracja on-line 0

    Głodny wiedzy, wrażeń i zaskakujących nowości w cukiernictwie i lodziarstwie? Nie zwlekaj! Zarejestruj się już dziś i wejdź bezpłatnie na największe targi cukiernicze w Polsce bez oczekiwania w długich kolejkach. Rejestracja on-line potrwa do 17 lutego, Expo Sweet rusza kilka dni później – 21 lutego.

    więcej
  • Zgłoś dobre praktyki CSR

    Zgłoś dobre praktyki CSR 0

    Do 13 stycznia br. firmy mogą rejestrować dobre praktyki CSR realizowane w 2015 r. Zgłoszenie i publikacja w Raporcie „Odpowiedzialny biznes w Polsce. Dobre praktyki” jest zupełnie bezpłatna. Z przesłanych przykładów działań firm powstaje co roku największy w Polsce przegląd aktywności biznesu społecznie odpowiedzialnego.

    więcej
  • 113. kawiarnia COSTA COFFEE w Polsce

    113. kawiarnia COSTA COFFEE w Polsce 0

    Jeszcze w tym roku londyńska atmosfera zagości na ul. Francuskiej w Warszawie. Stanie się tak za sprawą COSTA COFFEE, która właśnie tutaj otwiera swoją 113. kawiarnię. Mieszkańcy Saskiej Kępy i miłośnicy tej stylowej części miasta już od 29 grudnia będą mogli napić się swojej ulubionej kawy.

    więcej
  • Noworoczny Mistrz Branży: Z wyższej półki

    Noworoczny Mistrz Branży: Z wyższej półki 0

    Ile powodów do uśmiechu ma mistrz cukiernictwa Paweł Małecki? Jakie są kulisy powstania albumu "Wykwintne desery polskie"? Gdzie w Polsce spotkamy cukiernictwo z wyższej półki? Jaki twórczy ferment obserwujemy w piekarstwie na świecie i czy może się on przyjąć w Polsce? To i jeszcze więcej w noworocznym wydaniu "Mistrza Branży".

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe