![Zgłoś produkt do oceny i zyskaj szansę zdobycia certyfikatu ''Doceń polskie''](/public/artykuly-sponsorowane/32/1880/32_1880_6060_136x94.jpg)
Zgłoś produkt do oceny i zyskaj szansę zdobycia certyfikatu ''Doceń polskie'' 0
Producenci mogą jeszcze zgłaszać swoje wyroby, a tym samym zyskać szansę zdobycia prestiżowego wyróżnienia.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Producenci mogą jeszcze zgłaszać swoje wyroby, a tym samym zyskać szansę zdobycia prestiżowego wyróżnienia.
więcejOrganizacje reprezentujące handel i usługi w Polsce, zgromadzone w Radzie Konsultacyjnej przy Ministrze Gospodarki, 18 czerwca br. przekazały Prezydentowi RP pismo, z prośbą o niepodpisywanie Ustawy o informowaniu o cenach towarów i usług z dnia 9 maja 2014 r.
więcejPiekarze i Cukiernicy z Ukrainy, Rosji i Białorusi czekają na targi POLAGRA-TECH!
więcejNa skórze, na włosach i błonach śluzowych oraz wewnątrz ciała, w przewodzie pokarmowym – człowiek jest cały w drobnoustrojach. Podczas mówienia, kichania, kaszlu bądź ze skóry lub włosów dostają się one do powietrza.
więcejEtykietą promocyjną możemy nazwać każdą etykietę, która swoim przekazem, hasłowo i w sposób widoczny informuje o wartości dodanej do produktu, wspierając jego sprzedaż.
więcejW Koszęcinie, 16 czerwca br., podczas Walnego Zgromadzenia Sprawozdawczo-Wyborczego, prof. Jan Klimek ponownie został wybrany na prezesa Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach. W tym dniu władze Izby oficjalnie przyjęły nową strategię na lata 2014-2020.
więcejZapotrzebowanie konsumentów na naturalność i prostotę to tendencja utrzymująca się w wielu sektorach przemysłu spożywczego. Klienci stawiają na zdrowie i bezpieczeństwo żywności, na wygodę i łatwość konsumpcji, na łączenie przyjemności z możliwością wykorzystania nowych smaków. Nie inaczej jest w lodach.
więcej