25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
W tym wydaniu sprawdziliśmy: czym wyróżnia się Piekarz Roku 2014 Roman Ciążyński? Czy Polacy faktycznie jedzą mniej chleba? Co się dzieje na polskim rynku słodyczy? Czy warto zainteresować się dawnymi odmianami pszenic? Jak przebiegały Święta Chleba w Polsce? Zachęcamy też do jedzenia jabłek i do odwiedzenia Polagry-Tech!
„Weryfikacja negatywna” – tak określam szukanie błędów na autentycznych etykietach. To bodaj najlepszy sposób, żeby sprawdzić swoją wiedzę z aktualnych przepisów w zakresie znakowania i uczulić na błędy.
Polska firma przekształcająca darmowe WiFi w narzędzie marketingowe założyła spółkę i podpisała pierwszą umowę dystrybucyjną w USA. Tym samym wprowadzenie usługi na rynek amerykański stało się faktem.
100 darmowych wejściówek do rozdania dla naszych Czytelników. Rozwiąż zadanie, które przygotowała dla nas Wioletta Bogusz-Kaliś i zwiedź najważniejsze targi piekarnicze tego roku!
28 września 2014 r. na stoisku „Mistrza Branży” o godz. 14 odbędzie się debata w sprawie znakowania żywności nieopakowanej – plusy i minusy dla mikro- i małych piekarni oraz cukierni. Debatę poprowadzi nasza autorka, Wioletta Bogusz-Kaliś, specjalista ds. bezpieczeństwa żywności. ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ!
Tegoroczna strefa Mistrza Branzy i MTP kusić będzie zapachem biopieczywa, jadalnych kwiatów i najlepszej czekolady. Nie zabraknie interesujących pokazów i wykładów, które poruszą aktualne problemy i trendy branży, a także zainspirują niejednego odwiedzającego do zmian w swoim sklepie lub zakładzie.