...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Ostatnie szkolenie Mistrza Branży w Katowicach za nami

    Ostatnie szkolenie Mistrza Branży w Katowicach za nami 0

    15 maja odbyło się ostatnie szkolenie z cyklu „Znakowanie żywności” w Katowicach. Uczestnicy szkolenia pod czujnym okiem specjalistki ds. znakowania i bezpieczeństwa żywności, Wioletty Bogusz-Kaliś, zmierzyli się z tematem „Opracowanie tabeli wartości odżywczej na etykietę”.

    więcej
  • Giubileo – doskonałość lodów tradycyjnych

    Giubileo – doskonałość lodów tradycyjnych 0

    Coraz częściej w poszukiwaniu dobrej żywności wraca się do produkowania jej w sposób maksymalnie tradycyjny. W pieczywie unika się polepszaczy, w wędlinach konserwantów i wzmacniaczy smaku, itp. Te trendy nie ominą lodów rzemieślniczych, których produkcja pozostaje na niezmiennym i mocno uśrednionym poziomie

    więcej
  • Prostota jest szczytem wyrafinowania....

    Prostota jest szczytem wyrafinowania.... 0

    W przypadku lodowego sushi Filippo Novelli i deserów Aleksandry Sowy ta prostota jest widoczna zarówno w użytych składnikach, formie, jak i sposobie przygotowania. Jak wygląda warsztat mistrzów z bliska, podpatrzyliśmy podczas szkolenia, zorganizowanego przez firmy Arlekino i Comprital. Po prostu dziecinnie proste...

    więcej
  • Poznaj Warsztat Mistrzów: Sztuka i jakość w lodach rzemieślniczych

    Poznaj Warsztat Mistrzów: Sztuka i jakość w lodach rzemieślniczych 0

    Finezja, piękno wykonania i najwyższa jakość lodów - to wszystko złożyło się na cykl szkoleń "Poznaj Warsztat Mistrzów" z udziałem Filippo Novelli i Aleksandry Sowy, zorganizowanych przez Arlekino i Comprital. Pierwsze spotkanie odbyło się 5 maja br. w Gdańsku przy współpracy z firmą Nestor s.c.

    więcej
  • POLAGRA-TECH 2014 ‒ stawiamy na rozwój branży!

    POLAGRA-TECH 2014 ‒ stawiamy na rozwój branży! 0

    Targi to znakomita sposobność do tego, by spotkać się w gronie profesjonalistów, pozyskać dobre kontrakty i zdobyć nowego klienta. Za parę miesięcy, 28 września, Dniem Piekarza i Cukiernika, rozpocznie się Salon Technologii Piekarskich i Cukierniczych na targach POLAGRA-TECH 2014.

    więcej
  • Tesco dla Szkół: Jak nie marnować żywności

    Tesco dla Szkół: Jak nie marnować żywności 0

    Co najmniej 1,6 tys. ton jedzenia ląduje rocznie w szkolnych koszach na śmieci – szacują nauczyciele biorący udział w programie Tesco dla Szkół. Dzieci wyrzucają głównie przygotowane w domu kanapki, wybierając zamiast tego słodycze i przekąski ze szkolnego sklepiku, oraz pozostałości po posiłkach na stołówce.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe