![Uczciwie w pieczywie - nowe przepisy we Włoszech](/public/artykuly-sponsorowane/32/4678/32_4678_16740_136x94.jpg)
Uczciwie w pieczywie - nowe przepisy we Włoszech 0
Włosi zrobili krok ku powstrzymaniu oszustw w handlu. 19. grudnia 2018 weszły w życie przepisy, wedle których rozróżnione zostało pieczywo świeże i to o przedłużonej trwałości.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Włosi zrobili krok ku powstrzymaniu oszustw w handlu. 19. grudnia 2018 weszły w życie przepisy, wedle których rozróżnione zostało pieczywo świeże i to o przedłużonej trwałości.
więcejMoja rozmówczyni udowadnia, że weganizm to nie tylko moda. Poza świetnymi wynikami w sporcie ma wygląd wybiegowej modelki – jest szczupła, wysoka, ma promienną cerę, włosy zachwycają długością i blaskiem. Uśmiech nie schodzi jej z twarzy. Wszystko to za sprawą dobrej diety.
więcejSięgnij po styczniowe wydanie Mistrza Branży i sprawdź: skąd wziął się fenomen warszawskich pączków z Górczewskiej? Jak ugryźć tłusty czwartek w 2019 r.? Czekolada bean-to-bar – jak to się robi zagranicą? Czy polska gastronomia przeżywa roślinny boom? Czym zastąpić plastikowe opakowania i w co warto pakować chleb?
więcej14 listopada br. odbyła się kolejna edycja Targów Branżowych BMS-G Centrum Zaopatrzenia Piekarni i Cukierni. Po raz pierwszy w nowym miejscu – w Centrum Sportowo-Edukacyjnym Solne Miasto w Wieliczce – i w nowej odsłonie.
więcejWedług badań przeprowadzonych przez brytyjski magazyn konsumencki „Which” średnio jeden na pięć bochenków chleba sprzedawanych w supermarketach jako pieczywo na zakwasie nie jest wytwarzany w sposób tradycyjny i zawiera dodatkowe składniki. np. drożdże, ocet, kwas askorbinowy, jogurt.
więcejJuż od października trwa IV edycja akcji Lesaffre Prestige Group propagującej ideę społecznej odpowiedzialności biznesu na co dzień. Zapraszamy piekarzy i cukierników z całej Polski do aktywnego uczestnictwa, zaangażowania pracowników i pozyskiwania nowych lojalnych klientów.
więcejOstatnie dni tegorocznej edycji konkursu fotograficznego „I Love Whole Grain” przyniosły kolejną niespodziankę. Pulę nagród powiększył nowoczesny, domowy młyn zbożowy Mockmill 100, ufundowany przez producenta Wolfgang Mock GmbH.
więcej