...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Piekarze, którzy stali się chlebem

    Piekarze, którzy stali się chlebem 0

    Czy dłonie, które wyrabiają i formują chleb, mają wpływ na finalny smak bochenka? 16 piekarzy z całego świata wzięło udział w bezprecedensowym eksperymencie, który przyniósł zaskakujące wyniki.

    więcej
  • Normalnie się PRACUJE

    Normalnie się PRACUJE 0

    Osoba z niepełnosprawnością intelektualną to też pracownik. I to dobry. Przekonują o tym pracodawcy, którzy zdecydowali się na zatrudnienie takiej osoby, a także pomysłodawcy akcji #NormalniesiePRACUJE. W czym może sprawdzić się pracownik z niepełnosprawnością?

    więcej
  • Wyjątkowa Gala, wyjątkowi Rzemieślnicy

    Wyjątkowa Gala, wyjątkowi Rzemieślnicy 0

    21 kwietnia br. do Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu zjechali rzemieśl­nicy i przedsiębiorcy z całego Śląska. Powód? Jubileuszowa, XXV Wielka Gala Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębior­czości w Katowicach.

    więcej
  • Przyjedź na Gluten Free EXPO!

    Przyjedź na Gluten Free EXPO! 0

    W połowie czerwca zarezerwuj dwa dni na jedyne w Polsce i największe w tej części Europy specjalistyczne targi Gluten Free EXPO. To tu sprawdzisz ofertę najlepszych producentów żywności bezglutenowej, restauracji i ośrodków wypoczynkowych z programu MENU BEZ GLUTENU oraz skosztujesz dobrej kuchni bezglutenowej!

    więcej
  • Miła niespodzianka w finale Turnieju we Wrocławiu

    Miła niespodzianka w finale Turnieju we Wrocławiu 0

    XXIII finał Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz przyniósł nie tylko smaczny powiew wiosny, ale też miłe zaskoczenie. Na podium stanęły aż 4 dziewczyny, w tym 2 finalistki części dla piekarzy. Taka sytuacja zdarza się raz na kilka lat.

    więcej
  • Mąki niechlebowe w produkcji pieczywa

    Mąki niechlebowe w produkcji pieczywa 0

    Pieczywo stanowi istotny element naszej codziennej diety, jest ważnym źródłem składników odżywczych i bioaktywnych, w szczególności błonnika pokarmowego. Z tego powodu istotnym etapem produkcji chleba i przetworów zbożowych jest wybór gatunków i odmian najcenniej­szych pod względem ich zawartości.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe