...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Poradnik przedsiębiorcy: Minimalne wynagrodzenie 2018

    Poradnik przedsiębiorcy: Minimalne wynagrodzenie 2018 0

    Kodeks pracy gwarantuje pracownikom otrzymywanie pensji minimalnej. Wysokość wynagrodzenia minimalnego na kolejny rok jest podawana w Dzienniku Urzędowym Rzeczypospolitej Polskiej „Monitor Polski” w terminie do 15 września. Od 1 stycznia 2018 roku wyniesie ono 2100 zł brutto.

    więcej
  • Poradnik przedsiębiorcy: Preferencyjne składki ZUS

    Poradnik przedsiębiorcy: Preferencyjne składki ZUS 0

    Zakładając działalność w Polsce, przedsiębiorca może liczyć na pewne udogodnienia w początkowym okresie prowadzenia firmy, mające na celu wspomóc start nowego przedsiębiorstwa. Do tych udogodnień niewątpliwie należy preferencyjna wysokość składek na ubezpieczenia społeczne ZUS za pierwsze 24 miesiące prowadzenia działalności.

    więcej
  • Piekarz i cukiernik na saksach

    Piekarz i cukiernik na saksach 0

    Według raportu „Migracje zarobkowe Polaków” nawet 12% z nas myśli o emigracji zarobkowej. Sporą grupę stanowią rzemieślnicy z branży piekarsko-cukierniczej, którzy podejmują pracę za granicą nie tylko z powodu lepszego niż w kraju wynagrodzenia.

    więcej
  • Targi Savpol w odświeżonej formule

    Targi Savpol w odświeżonej formule 0

    Tegoroczna edycja Targów Branżowych Savpol zakończyła się wielkim sukcesem. Z pewnością przyczyniła się to tego ich zmieniona formuła – targi autorskie zamiast corocznych dni otwartych – nowa jakość w branży piekarniczej, cukierniczej, lodziarskiej i HoReCa, która zyskała uznanie naszych partnerów biznesowych.

    więcej
  • Bogaty program wydarzeń na targach Natura Food i beECO 2017

    Bogaty program wydarzeń na targach Natura Food i beECO 2017 0

    13-15 października br. Łódź przyciągnie producentów żywności BIO, produktów ekologicznych, a także miłośników zdrowego i smacznego stylu życia. Powód? 10. Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej Natura Food oraz 6. Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO!

    więcej
  • Ukwaszanie ciast pszennych, część 2

    Ukwaszanie ciast pszennych, część 2 0

    Zrozumienie technologii i dobranie właściwych parametrów produkcji pieczywa pszennego z zastosowaniem ukwaszenia części mąki pszennej nie jest proste. Aby ułatwić to zadanie, w artykule zaprezentowano procedury przygotowania ciasta na wybrane asortymenty pieczywa stosowane od lat na południu Europy – we Francji i Włoszech.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe