...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Wspólne szkolenie Semix i Mech-Masz

    Wspólne szkolenie Semix i Mech-Masz 0

    Pod koniec października (19-20.10.2017 r.) firmy Semix Mech-Masz zorganizowały szkolenie dla dystrybutorów, piekarzy i cukierników. Impreza odbyła się w Jaroszewie k. Żnina, siedzibie Mech-Masz – była to już druga edycja wspólnej inicjatywy tych firm.

    więcej
  • Rogale tradycyjnie na 11 listopada

    Rogale tradycyjnie na 11 listopada 0

    Rogale od e-torty zamawiane z akcji Allerogal wspierają co roku różne akcje charytatywne – w tym roku złotówka od każdego sprzedanego rogala przekazana zostanie na rzecz Drużyny Szpiku

    więcej
  • Błonnik – ważny składnik naszej diety

    Błonnik – ważny składnik naszej diety 1

    Czym jest błonnik? Czym różnią się jego poszczególne frakcje i dlaczego jest tak ważny w żywieniu człowieka – o odpowiedź na te pytania poprosiliśmy dr. Henryka Piesiewicza.

    więcej
  • Bliżej natury, bliżej zdrowia, bliżej CHLEBA

    Bliżej natury, bliżej zdrowia, bliżej CHLEBA 0

    Jakie są rodzaje chleba, dlaczego nie warto z niego rezygnować i jak wygląda praca w piekarni? Już niebawem dzieci i młodzież wejdą na moment w rolę piekarzy i dowiedzą się tego wszystkiego podczas wydarzenia "Bliżej natury - zdrowe pieczywo od małego do dorosłego".

    więcej
  • Pożyczki do 2 mln złotych także dla małych firm

    Pożyczki do 2 mln złotych także dla małych firm 0

    Takie środki przewiduje dla nich Agencja Rozwoju Przemysłu, a to całkowita nowość w przypadku małych i mikroprzedsiębiorców. Pożyczka może być przeznaczona na dowolny cel, jest tylko jeden warunek – finansowane przedsięwzięcie musi być innowacyjne.

    więcej
  • Mistrz Branży: Ciekawe historie, boska czekolada i nęcące kanapki

    Mistrz Branży: Ciekawe historie, boska czekolada i nęcące kanapki 0

    Co mają buty do początków jednego z najlepszych polskich cukierników Krzysztofa Ilnickiego? Czym zaskoczyła wschodząca gwiazda śląskiego lodziarstwa Paulina Salamończyk doświadczonych włoskich lodziarzy? W jakiej formie zaserwować czekoladę jesienną porą lub jakimi kanapkami zrobić konsumentom smaka? Więcej w listopadowym MB.

    więcej
  • System informatyczny w sklepie firmowym

    System informatyczny w sklepie firmowym 0

    Sprzedaż przez sieć własnych sklepów firmowych to główny kanał dystrybucji wielu piekarni i cukierni w Polsce. Taki model wiąże się jednak z koniecznością zapewnienia łatwego i szybkiego dostępu do bieżących danych dla każdego sklepu.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe