...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Jemy mniej pieczywa

    Jemy mniej pieczywa 0

    Według najnowszego raportu dotyczącego rynku pieczywa w Polsce przygotowanego przez agencję badania opinii publicznej GfK nadal zauważalna jest tendencja spadkowa sprzedaży produktów piekarniczych.

    więcej
  • Wzmożone zainteresowanie pieczywem BIO w sieciach handlowych

    Wzmożone zainteresowanie pieczywem BIO w sieciach handlowych 0

    Nie od wczoraj sklepy handlowe mają półki z żywnością ekologiczną, ale do tej pory nie zagościło na nich szerzej pieczywo BIO. Jak podaje portalspozywczy.pl, obecnie obserwuje się większe zainteresowanie sieci tym tematem, przede wszystkim w wersji do odpieku.

    więcej
  • RAPORT MISTRZA BRANŻY: Czas się zbroić? Rynek pieczywa mrożonego w Polsce

    RAPORT MISTRZA BRANŻY: Czas się zbroić? Rynek pieczywa mrożonego w Polsce 0

    Chociaż mrożenie pieczywa nie jest nową technologią, od kilku lat wśród dużych firm działających w Polsce widać wzrost zainteresowania tego typu produkcją. Z czego wynika ta popularność i dlaczego budzi kontrowersje? Czy może być szansą dla małych i średnich piekarni? I czy rzeczywiście przyszłość należy do mrożenia?

    więcej
  • NATURA FOOD oraz beECO 2017

    NATURA FOOD oraz beECO 2017 0

    W terminie 13-15.10.2017 r. w Łodzi odbędzie się X jubileuszowa edycja Międzynarodowych Targów Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD oraz VI edycja Targów Ekologicznego Stylu Życia beECO.

    więcej
  • Poradnik przedsiębiorcy: Faktury do paragonów

    Poradnik przedsiębiorcy: Faktury do paragonów 0

    Przedsiębiorca dokonujący sprzedaży na rzecz innych firm nie ma wątpliwości, że sprzedaż tę musi udokumentować fakturą. Nie zawsze jednak od razu wie, że kupującym jest firma, stąd gdy dodatkowo korzysta z kasy fiskalnej, często zdarza się, że najpierw wystawia paragon, a następnie fakturę do paragonu.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe