...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • I Ty możesz zostać Mistrzem!

    I Ty możesz zostać Mistrzem! 0

    Jubileuszowa, 10. edycja Expo Sweet to świetna okazja, żeby spróbować sił w mistrzostwach oraz konkursach organizowanych dla cukierników i dekoratorów cukierniczych. Organizatorzy już czekają na Twoje zgłoszenie. Nie zwlekaj!

    więcej
  • Levain – bioaktywny zakwas pszenny

    Levain – bioaktywny zakwas pszenny 0

    W ostatnich latach notuje się systematyczny spadek jakości pieczywa. Przyczyniły się do tego zarówno piekarnie w hipermarketach, gdzie pieczywo produkuje się najczęściej metodami bezpośrednimi (bez zakwasów), jak i te, w których ze względu na ostrą konkurencję cenową zrezygnowano z długich i kosztownych procesów fermentacyjnych.

    więcej
  • Ostatni weekend wakacji - koniecznie w Jaworze!

    Ostatni weekend wakacji - koniecznie w Jaworze! 0

    Już w najbliższy weekend Święto Chleba i Piernika w Jaworze. Mistrzowie piekarnictwa prezentować będą swoje wypieki, a na stoisku animacji piekarniczych z bliska będzie można się przyjrzeć prawdziwym dziełom sztuki. Zapach cynamonu i przypraw prowadził będzie wprost do Piernikowa!

    więcej
  • Pogacze – piekarskie arcydzieła

    Pogacze – piekarskie arcydzieła 0

    Co kraj to obyczaj, co rodzina to zwyczaj – przytoczone powiedzenie doskonale oddaje to, czym są pogacze. Piecze się je na Bałkanach, a w każdym z krajów należących do regionu mają inną strukturę, kształt i smak: są pikantne, wytrawne, a czasem słodkie.

    więcej
  • Sponsoring a korzyści podatkowe

    Sponsoring a korzyści podatkowe 1

    Fundacje, stowarzyszenia zwykły finansować działalność m.in. korzystając ze spon­soringu. Z kolei przedsiębiorcy chętnie reklamują towary, usługi czy firmy za pośrednic­twem takich organizacji, zawierając z nimi umowy sponsoringu. Czy poza korzyścią wizerunkową sponsoring może przynieść przedsiębiorstwu korzyści podatkowe?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe