...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • 5 kluczowych wskazówek przy projektowaniu przestrzeni sklepowej

    5 kluczowych wskazówek przy projektowaniu przestrzeni sklepowej 0

    Nie ma jednej, uniwersalnej odpowiedzi na pytanie: jak najlepiej urządzić sklep? Sprzedawca musi zaprojektować go, biorąc pod uwagę swoich klientów, produkty i towarzyszące sprzedaży usługi dodatkowe. Dlatego powinien posiadać elementarną wiedzę na temat zachowań konsumentów i sposobów ich przemieszczania się po sklepie.

    więcej
  • Pieczywo najczęściej marnowanym produktem

    Pieczywo najczęściej marnowanym produktem 0

    Jak szacuje Federacja Polskich Banków Żywności, w Polsce marnuje się ok. 9 mln ton żywności rocznie. Marnowanie żywności to jednak problem globalny i narastający. Okazuje się też, że najczęściej wyrzucamy… pieczywo.

    więcej
  • Polska żywność w centrum uwagi

    Polska żywność w centrum uwagi 0

    Wielkimi krokami zbliża się Dzień polskiej żywności. Wydarzenie przypadające 25 sierpnia będziemy obchodzić już po raz 5. O rodzimych artykułach spożywczych będzie głośno także za sprawą Plebiscytu „KUCHNIA Polska 2017” organizowanego przez redakcję magazynu „Kuchnia”. Program „Doceń polskie” jest partnerem tego przedsięwzięcia.

    więcej
  • Wakacyjny Mistrz Branży: niekonwencjonalnie, kulinarnie i kulturalnie

    Wakacyjny Mistrz Branży: niekonwencjonalnie, kulinarnie i kulturalnie 0

    Od prostej rymowanki do zwycięskich lodów Adama Pokojskiego, pierwszego Polaka, który wygrał eliminacje do Gelato World Tour. Od inspirującej mocy kina i literatury po nieznaną książkę mistrza piekarstwa Mariana Pozorka. Od warszawskich kooperatyw spożywczych po niewykorzystany potencjał chleba w turystyce kulinarnej.

    więcej
  • Co nowego w podatkach?

    Co nowego w podatkach? 0

    2017 rok przynosi nam zmiany w przepisach i iskierkę nadziei w najnowszej linii orzecznictwa. Najistot­niejsza zmiana to wdrożenie Krajowej Ad­ministracji Skarbowej. Pozwala ona bez uprzedzenia zapukać do firmy i rozpo­cząć kontrolę, nie należy jej jednak mylić z funkcjami urzędów skarbowych – te po­zostają bez zmian.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe