![Program ramowy XIX Święta Chleba w Gdańsku](/public/artykuly-sponsorowane/617/1903/617_1903_6169_136x94.jpg)
Program ramowy XIX Święta Chleba w Gdańsku 0
Zapraszamy do zapoznania się z programem obchodów XIX Święta Chleba w Gdańsku podczas 754 Jarmarku Św. Dominika. Gdańsk, Długi Targ, 27 lipca 2014.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Zapraszamy do zapoznania się z programem obchodów XIX Święta Chleba w Gdańsku podczas 754 Jarmarku Św. Dominika. Gdańsk, Długi Targ, 27 lipca 2014.
więcejWspółczesny wygląd większości piekarni różni się od tradycyjnego rozumienia manufaktur, gdzie cały proces produkcyjny odbywał się z wykorzystaniem możliwości i sił człowieka. Obecnie przygotowanie produktu finalnego stanowi kompozycję odpowiednio zintegrowanych, automatycznych i komputerowych systemów produkcyjnych.
więcejBiopiekarnia to trudny i mało znany obszar, w którym działa małe grono producentów. Łączy nas nie tylko specyfika produkcji, ale podobny sposób myślenia – nie ma w nas pędu do maksymalnego rozwoju. My nie chcemy się rozwijać, żeby otwierać 5-10 sklepów i jeszcze więcej czy zaopatrywać 200 czy 400 sklepów.
więcejNiemal 130 produktów spożywczych różnego typu wzięło udział w XIII certyfikacji żywności zorganizowanej w ramach programu ''Doceń polskie''. W audycie, który odbył się 9 lipca w Krakowie uczestniczyły artykuły spożywcze ponad 60 firm z całego kraju.
więcejJak sprostać nowym wyzwaniom, stawianym przez konsumentów? Eksperci podpowiadają, że źródłem sukcesu jest innowacyjność i podkreślają ścisły związek miedzy innowacyjnością a przedsiębiorczością. Jak należy rozumieć „innowacyjność”, a jak „przedsiębiorczość”?
więcejCech Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Katowicach, w partnerstwie ze Śląskim Cechem Rzeźników i Wędliniarzy w Katowicach, realizuje w ramach programu ”Uczenie się przez całe życie”, projekt "Polskie rzemiosł w drodze do Europy".
więcejPod koniec sierpnia (29-31.08) Jawor będzie gościć najlepszych polskich piekarzy i cukierników! Trzydniowa impreza, wypełniona bogactwem smaków, gatunków i metod wypiekania chleba, ciast i pierników, połączy najwyższy kunszt piekarniczy z historią i staropolską tradycją.
więcej