25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
8 lutego br. firma Merkur gościła blisko 300 piekarzy i cukierników z ponad 100 firm z Mazowsza podczas corocznych Targów Piekarniczo-Cukierniczych. Impreza odbyła się w przepięknej scenerii Hotelu Windsor na tle Zalewu Zegrzyńskiego w Jachrance.
Jak radomscy piekarze promują pieczywo w szkołach? Przekonaj się sam! 12 marca br. w PSP nr 24 w Radomiu, w godz. 11 i 12 odbędą się kolejne spotkania w ramach Ogólnopolskiej Kampanii Społecznej "Dieta kanapkowa smaczna i zdrowa".
Chleb, żeby był dobry, musi wyrosnąć w ładnym miejscu – mawiał mój dziadek-piekarz. I miał rację, tylko że do tego trzeba dodać obwarowania prawne, które to wymarzone miejsce musi spełniać.
8 lutego br. w Gościńcu „Horyzont” w podlubelskich Trojaczkowicach piekarze i cukiernicy oraz grono sympatyków naszej branży żegnało karnawał wspólną zabawą do białego rana. W tym roku na Balu wzięło udział ponad 300 gości.
Międzynarodowe Targi Żywności World Food Warsaw 2014 zbliżają się wielkimi krokami. Impreza odbędzie się w dn. 9-11 kwietnia w Warszawskim Centrum EXPO XXI, a jedynie do połowy marca można rezerwować miejsca, na to święto branży spożywczej.
Jubileuszowa 5. edycja katowickich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi pokazała nowe i ciekawsze oblicze. Jedyna tak duża impreza branżowa na południu Polski przyciągnęła ponad 100 wystawców z Austrii, Cech, Szwecji, Włoch i Polski oraz 2,6 tys. gości branżowych.
Trudno było zliczyć ludzi, którzy zagościli w Sweet Strefie Mistrza Branży, zorganizowanej 1-3 marca br. podczas SweetTARGów. Uwagę przyciągały nie tylko nazwiska występujących, tematyka pokazów, ale też pozytywna atmosfera, jaka zawsze tworzy się wokół Strefy Mistrza Branży.