25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jaki jest potencjał produkcyjny urządzeń i zautomatyzowanych linii marki Koenig, Comas oraz Rondo, przekonaliśmy się ponownie podczas Dni Otwartych w firmie Cream, zorganizowanych w dniach 31 marca – 4 kwietnia br.
Ponad 150 przedstawicieli przemysłu żywnościowego, świata nauki, polityki, gospodarki i mediów wzięło udział w V Forum 100 – Dorocznej Gali Przemysłu Żywnościowego, która odbyła się 27 marca br. w Warszawie.
Duża rozmaitość wyrobów piekarskich na rynku to plus dla konsumenta, ale minus dla producenta, jeśli czekają go zwroty. Zwroty pieczywa łącznie z pieczywem niesprzedanym pozostałym w piekarni przekraczają nierzadko 10% całości produkcji, przy czym pieczywo pszenne to zwykle 75-80% całości zwrotów.
Podczas targów SweetTARGi, swoją ofertę zaprezentowało ponad 100 wystawców z kraju i zagranicy. Ekspozycja zajęła przeszło 3000 mkw. powierzchni wystawienniczej, to prawie 36% więcej niż w roku ubiegłym. Targi odwiedziło 2600 zwiedzających.
Ostatnia szansa na skorzystanie z atrakcyjnych rabatów na cykl szkoleń "Znakowanie żywności"! Tematy szkoleń: Opracowanie etykiety, Znakowanie żywności nieopakowanej, Opracowanie tabeli wartości odżywczej.
Jeśli jesteś menadżerem hotelu, szefem kuchni lub zarządzasz restauracją, czy inną placówką gastronomiczną, nie powinno cię zabraknąć na pierwszej edycji Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Warsaw 2014.
I Festiwal Chlebów Świata przeszedł do historii – zdecydowanie do tej chlubnej. Organizatorzy przyznają, że nie spodziewali się aż takiego zainteresowania – co pokazuje tylko, że Polacy są żywo zainteresowani powszednim z różnych stron świata.