...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Szkolenie Mistrza Branży: Znakowanie żywności nieopakowanej

    Szkolenie Mistrza Branży: Znakowanie żywności nieopakowanej 0

    Tuż po długim weekendzie, 6 maja, w Katowicach zorganizowaliśmy drugie szkolenie z cyklu "Znakowanie żywności". Tym razem nasza autorka, specjalistka ds. znakowania i bezpieczeństwa żywności, Wioletta Bogusz-Kaliś, skupiła się na zagadnieniu przekazania konsumentom informacji na temat żywności nieopakowanej.

    więcej
  • Owoce kandyzowane

    Owoce kandyzowane 0

    Czy zastanawialiście się kiedyś, jak się robi kandyzowaną skór­kę pomarańczy, która właśnie topi się w lukrze świątecznego makowca, koloro­we kostki owoców w biszkoptowym keksie bądź na lodowym deserze?

    więcej
  • Piekarnia w mieście czy poza miastem - lokalizacja (cz. II)

    Piekarnia w mieście czy poza miastem - lokalizacja (cz. II) 0

    W przypadku wyboru lokalizacji ważnymi elementami są: cena zakupu gruntu, potem przystoso­wania terenu oraz koszty jego posiadania. Jeden z najlep­szych inwestorów na świecie Warren Buffet zwykł powtarzać, że cena działki nie powinna przekraczać 10% wartości całej inwestycji. No tak, ale jakiej działki?

    więcej
  • Trwa podliczanie punktów...

    Trwa podliczanie punktów... 0

    30 kwietnia w Krakowie miała miejsce XII certyfikacja żywności zorganizowana w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego ''Doceń polskie''. Do audytu przystąpiła rekordowa liczba firm - jurorzy zasiadający w Loży Ekspertów ocenili wyroby ponad 60 wytwórców.

    więcej
  • Putka -  rozmowa z prezesem Zbigniewem Putką i Zuzanną Putką-Twar­dowską

    Putka - rozmowa z prezesem Zbigniewem Putką i Zuzanną Putką-Twar­dowską 2

    Rodzina Putków od czterech pokoleń buduje mocną firmę, opartą na rzemieślniczych tradycjach. Konsekwentnie, rzetelnie i odpo­wiedzialnie. Liczy się przede wszystkim dobra, pewna i rozpozna­walna marka. Co się na nią składa? Jak promować rodzinny znak firmowy i umocnić go na rynku, nie tylko lokalnym?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe