...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Mistrz Branży: awangarda (nie tylko) na patyku

    Mistrz Branży: awangarda (nie tylko) na patyku 0

    Jak dobre pomysły, to tylko w "Mistrzu Branży". Tylko u nas awangarda w lodach – Ice Pops, czyli polska lodowa innowacja. Filippo Novelli i jego rewelacyjne lodowe sushi. Klasyczne i oryginalne projekty w tortach komunijnych. A na deser: kawa i czekolada dla ambitnych. Kwietniowe wydanie już w sprzedaży! Zapraszamy.

    więcej
  • Megapromocja firmy Magorex

    Megapromocja firmy Magorex 0

    Tylko do 30 kwietnia br. możesz kupić stoły Magorex w promocyjnej cenie! Zapoznaj się z tą wyjątkową ofertą już dziś. Stoły o wymiarach 2950 x 900 mm za jedyne 1 780 zł i 1390 x 700 mm za 890 zł!

    więcej
  • Korespondencja z Europain & Intersuc 2014

    Korespondencja z Europain & Intersuc 2014 0

    Największa piekarnia-cukiernia świata przez 5 dni (8-12 marca br.) działała w Centrum Wystawowym Paris-Nord Villepinte. 804 wystawców targów Europain & Intersuc oraz SuccessFood gościło 76 950 profesjonalistów, w tym 30% spoza Francji.

    więcej
  • EuroGastro 2014 – esencja i smak sukcesu

    EuroGastro 2014 – esencja i smak sukcesu 0

    18. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro 2014 przeszły już do historii. Wzięło w nich udział 278 wystawców z 17 krajów, a przez hale wystawiennicze Centrum Targowo-Kongresowego MT Polska w Warszawie przewinęło się niemal 20 000 odwiedzających.

    więcej
  • Program ''Doceń polskie'' - trwają przygotowania do XII audytu żywności

    Program ''Doceń polskie'' - trwają przygotowania do XII audytu żywności 0

    Trwa przyjmowanie zgłoszeń od producentów żywności chcących zdobyć certyfikaty Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego ''Doceń polskie''. Artykuły spożywcze spełniające podstawowe kryterium programu, tj. posiadające ''polski akcent'' zostaną ocenione przez ekspertów w trakcie certyfikacji, która odbędzie się 30 kwietnia w Krakowie

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe