...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Chleba naszego kartoflanego

    Chleba naszego kartoflanego 0

    Chleb i kartofle to podstawa polskiej kuchni. Zwyczaj łączenia ich w jednym bochenku sięga XIX wieku, gdy brakowało surowca do wypieku.

    więcej
  • NATURAlnie odliczamy!

    NATURAlnie odliczamy! 0

    ECO zegar tyka! Za nieco ponad 3 tygodnie w Łodzi odbędą się - Targi natura FOOD & beECO. Nie zabraknie warsztatów, pokazów kulinarnych i gorących ECOpremier. Swoją obecność w Atlas Arenie zapowiedział m.in. Tomasz Jakubiak, kucharz znany z programów telewizyjnych "Jakubiak lokalnie" i „MasterChef Junior”.

    więcej
  • Skarby Sycylii i Białorusi

    Skarby Sycylii i Białorusi 0

    Prezentujemy wyjątkowe pod różnymi względami bochenki z wielu zakątków świata. W tym artykule piszemy o dwóch z nich: czarnym chlebie Castelvetrano i chlebie Naroczańskim.

    więcej
  • Nowe spojrzenie na chleb

    Nowe spojrzenie na chleb 0

    Brązowo złocisty bochenek oprószony mąką, idealny do zrobienia kanapki. A gdyby tak spojrzeć na chleb nieco inaczej? To, co znamy w Polsce jako chleb, niekoniecznie może być powszechne w innym zakątku świata. Może warto skorzystać z inspiracji z innych kultur kulinarnych? Tak właśnie powstają przepisy na chleby modernistyczne!

    więcej
  • W piekarnictwie siła

    W piekarnictwie siła 0

    Pomimo niesprzyjających warunków gospodarczych piekarnictwo broni się z pełną mocą. Według badań wciąż chętnie sięgamy po pieczywo przynajmniej raz dziennie, najczęściej stanowi ono podstawę lub znaczący dodatek do naszych śniadań.

    więcej
  • Sklepy firmowe – jak utrzymać wysokie standardy i zwiększyć sprzedaż

    Sklepy firmowe – jak utrzymać wysokie standardy i zwiększyć sprzedaż 0

    Czym jest owa autonomia i dla­czego to takie ważne? Musisz pa­miętać o tym, że sklep firmowy jest najważniejszym elementem wizerunku i marketingu, jest też miejscem kontaktu twojej firmy z klientem, wymiany produk­tów na pieniądze. Zatem to kluczowe miej­sce z punktu widzenia źródła powstawania wartości firmy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe