...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Tegoroczne żniwa na finiszu. Czy padnie rekord zbioru pszenicy?

    Tegoroczne żniwa na finiszu. Czy padnie rekord zbioru pszenicy? 0

    Rolnicy niepewnie podchodzili do tegorocznych żniw. Wysokie temperatury i niedostateczne opady w okresie wegetacji miały obniżyć znacznie plony. Na szczęście obawy okazały się bezpodstawne. Wstępne szacunki GUS wskazują, że tegoroczna produkcja pszenicy osiągnie rekordowy poziom - 13 mln ton!

    więcej
  • XXIV Radomskie Święto Chleba

    XXIV Radomskie Święto Chleba 0

    Regionalne święta, lub dni chleba, są obchodzone od lat w całej Unii Europejskiej. światowa Unia Piekarzy (UIB) ustanowiła dzień 16 października światowym Dniem Chleba. Hasłem tegorocznego wydarzenia jest: Chleb na życie – zdrowsze życie!

    więcej
  • Co nowego w technologii wypieku sklepowego?

    Co nowego w technologii wypieku sklepowego? 0

    Wypiek sklepowy jest już standardem na rynku, nie jest to raczej dla Państwa zaskoczeniem! Jak zatem moglibyśmy zaskoczyć Państwa w tym obszarze? Jako że mamy pozycję lidera rynku w tej kategorii, spróbujemy rzucić nowe światło na tę kwestię!

    więcej
  • Krakowscy piekarze chcą rządowej ochrony

    Krakowscy piekarze chcą rządowej ochrony 0

    Cech Rzemiosł Spożywczych z Krakowa szuka rozwiązania trudnej sytuacji branży piekarniczej związanej z inflacją, podwyżkami cen gazu i energii elektrycznej oraz surowców. Według przedstawicieli cechu pomogłoby ustalenie specjalnej, niższej taryfy za gaz i uznanie branży piekarniczej za strategiczną dla państwa.

    więcej
  • 22 sierpnia – międzynarodowy dzień bułeczek bao

    22 sierpnia – międzynarodowy dzień bułeczek bao 0

    Bez dwóch zdań, Polacy zakochali się w kuchni azjatyckiej. Połączenie słonego, kwaśnego i słodkiego smaku, odbiły nasze podniebienia. 22 sierpnia obchodzimy święto bułeczek bao – kulinarnego fenomenu, który podbija media społecznościowe i podniebienia konsumentów. Jakie bułeczki zamawiają najchętniej Polacy?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe