...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Szkolenia bhp – zmora pracodawców

    Szkolenia bhp – zmora pracodawców 0

    Pracodawca jest odpowiedzialny za stan bezpieczeństwa i higieny pracy w przedsiębiorstwie. Z tego tytułu spoczywa na nim wiele obowiązków mających na celu ochronę zdrowia i życia pracowników przed zagrożeniami występującymi w procesie pracy.

    więcej
  • Nowe rozporządzenie w sprawie tłuszczów smażalniczych

    Nowe rozporządzenie w sprawie tłuszczów smażalniczych 0

    19 października weszło w życie rozporządzenie* w sprawie określenia maksymalnych poziomów substancji zanieczyszczających, które mogą znajdować się w tłuszczach stosowanych do smażenia, oraz kryteriów dla metod analitycznych stosowanych do ich oznaczania. Co to oznacza, wyjaśnia Jan Bondar, rzecznik GIS.

    więcej
  • Uwaga na Biuro Zaświadczeń z Krajowego Rejestru Karnego

    Uwaga na Biuro Zaświadczeń z Krajowego Rejestru Karnego 0

    Ministerstwo Sprawiedliwości ostrzega przed pismami informacyjnymi Biura Zaświadczeń z Krajowego Rejestru Karnego, które są wezwaniem do wniesienia opłaty aktywacyjnej na rzecz spółki infoPLAYER. Pisma te mogą być próbą wyłudzenia.

    więcej
  • 11 Mistrzów Szkolących z Medalem MEN

    11 Mistrzów Szkolących z Medalem MEN 1

    24 października w Pałacu Chodkiewiczów w Warszawie odbyła się Akademia Mistrzów Szkolących. Podczas uroczystości uhonorowano m.in. mistrzów z branży piekarskiej i cukierniczej, którzy otrzymali Medale Komisji Edukacji Narodowej.

    więcej
  • Glasbord® na ściany i sufity

    Glasbord® na ściany i sufity 0

    Płyty Glasbord® to najlepsze rozwiązanie dla każdej firmy, małej czy dużej. W zakładach przemysłowych można je stosować zamiast płytek ceramicznych jako okładzinę ścienną i płytę sufitową. Płyta może być montowana na dowolnym podłożu: na tynku, zniszczonych płytkach ceramicznych czy na starej płycie warstwowej.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe