...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Pizza na Polagrze w mistrzowskim wykonaniu - Relacja

    Pizza na Polagrze w mistrzowskim wykonaniu - Relacja 0

    7-11 października podczas targów Polagra-Tech w pawilonie 9 działała specjalna Strefa Pizzy. To stąd codziennie rozchodziły się zapachy świeżo pieczonej pizzy, pasztecików, snacków. I każdego dnia Strefa Pizzy przeżywała oblężenie osób, które szukały pomysłów na biznes czy inspiracji na nowe produkty w ofercie m.in. piekarni.

    więcej
  • Inspekcje malejącego zaufania społecznego

    Inspekcje malejącego zaufania społecznego 2

    Już 10 lat funkcjonują zaostrzone unijne przepisy dotyczące bezpieczeństwa żywności, a mimo to instytucjonalny nadzór bezpieczeństwa żywności pozostawia wiele do życzenia. Jaki jest sens funkcjonowania tych wszystkich służb prewencyjnych, skoro na trop kolejnych afer częściej wpadają media niż powołane urzędy?

    więcej
  • MAMZ w nowej zmodernizowanej pracowni

    MAMZ w nowej zmodernizowanej pracowni 0

    Od 10 października w Zespole Szkół nr 9 w Jastrzębiu Zdroju działa nowa pracownia szkoleniowa Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego. Pracownia MAMZ-u ma nie tylko nowe lokum. Dzięki firmie Savpol pracownia zyskała profesjonalne wyposażenie na potrzeby szkoleń młodych cukierników i piekarzy.

    więcej
  • Człowiek sukcesu* - piekarz z własnymi sklepami

    Człowiek sukcesu* - piekarz z własnymi sklepami 0

    – Pomysł na wybudowanie hali pojawił się już w 2004 r. Ale odczekałem, chcąc przekonać się, jak rozwija się rynek naszych sklepów – wspomina Robert Marczak, właściciel Piekarni ROBSON. Jak czas pokazał, sieć sklepów rozwinęła się dobrze, więc inwestycje w nową halę produkcyjną okazały się konieczne.

    więcej
  • Raport o szarej strefie

    Raport o szarej strefie 0

    Szara strefa to zjawisko złożone, trudne i wstydliwe. To, o czym mówi się kuluarowo lub co wychodzi na jaw przy okazji afer spożywczych, to jedynie wierzchołek góry lodowej. Jak zatem działa szara strefa w branży piekarskiej, gdzie jej udział jest największy, a gdzie marginalny, przedstawię w poniższym opracowaniu.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe