25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
13 listopada br. Polski Związek Producentów Roślin Zbożowych organizuje konferencję prasową „Smaczne i zdrowe – nasze produkty zbożowe”, która odbędzie się 13 listopada o godzinie 12.00 przy ulicy Hożej 66/68 w Warszawie (siedziba KZSM).
Frigoscandia kolejny raz rewolucjonizuje technologię zamrażania. Na rynek wchodzi właśnie najmocniejsza samoukładająca się spirala, jaka do tej pory istniała. Połączenie nowego systemu napędu FRIGoDRIVE® M i nowej taśmy FRIGoBELT® NOVA przenosi niezawodność i efektywność pracy na następny, wyższy, poziom.
W sześciu edycjach i sześciu miastach firma Kruszwica zorganizowała warsztaty pod tytułem „Ambasador Przyjaznej Słodyczy” w których wzięło udział ponad 100 sprzedawców z cukierni uczestniczących w programie Przyjazna Słodycz.
W życiu nie ma nic za darmo, a podnoszenie standardów i wysoka jakość mają swoją cenę. Czy to oznacza, że wszystko, co lepsze i co podnosi standard, jest z definicji droższe lub generuje dodatkowe koszty? W wypadku higieny w piekarnictwie i cukiernictwie jest zupełnie na odwrót.
W centrum handlowym klient bardzo szybko nabiera apetytu, a na widok małej czarnej, ciasteczek czy kanapeczek trudno mu się oprzeć pokusie. Przyciągnąć go jednak musi nie tylko zapach oferowanych produktów, ale także atrakcyjność wizualna i komfort.
23-24 października do siedziby firmy Polmarkus zjechało blisko 50 wystawców, którzy przedstawili trendy i nowości rynkowe dla branży piekarskiej i cukierniczej.Organizatorzy zapewnili ciekawe promocje pakietowe i cenowe. Dni Otwarte odwiedziło ponad 300 firm
Wielkie Pierniczenie to inaczej warsztaty z techniki i technologii produkcji wyrobów na bazie ciast piernikowych dla uczniów klas w zawodzie cukiernik, piekarz oraz kucharz. Szkolenie odbędzie się 22-29 listopada, m.in. w ZS nr 9 w Jastrzębiu Zdroju - nowej pracowni MAMZ.