![W oczekiwaniu na Puchar Świata w Piekarstwie 2012!](/public/artykuly-sponsorowane/36/158/36_158_233_136x94.jpg)
W oczekiwaniu na Puchar Świata w Piekarstwie 2012! 0
Trwają ostatnie przygotowania do finału konkursu o Puchar Świata w Piekarstwie. Polscy reprezentanci: Marcin Surowiecki, Paweł Chojecki i Przemysław Koperski intensywnie trenują.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Trwają ostatnie przygotowania do finału konkursu o Puchar Świata w Piekarstwie. Polscy reprezentanci: Marcin Surowiecki, Paweł Chojecki i Przemysław Koperski intensywnie trenują.
więcejCoraz więcej firm, w tym z branży spożywczej, monitoruje własne marki w internecie. Najczęściej są to duże korporacje, które korzystają z usług firm-internetowych detektywów, a także agencje PR-owe obsługujące producentów. Takie śledzenie marki ma swoje plusy.
więcejPół miliona przedsiębiorców nie figuruje w ewidencji gospodarczej. Obecnie nie można zweryfikować blisko co trzeciej z 1,7 mln polskich firm - podało "Metro".
więcejNiedawno zakończyła się edycja programu Czysty Biznes pt. "Propagowanie czystego biznesu w Polsce", realizowana w latach 2007-2011. Firmy biorące udział nie tylko zmniejszyły koszty działalności, ale wyróżniły się na coraz bardziej ciasnym rynku.
więcejWiele firm Czystego Biznesu przekonało się, że ochrona środowiska ma wymierne korzyści. Pozwala zmniejszyć zużycie energii elektrycznej, cieplnej, ograniczyć zużycie wody i ilość wytwarzanych odpadów. Przynosi również wartość bezcenną - dobrą opinię społeczną.
więcejJuż teraz Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji: „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce”. Termin: 22 luty 2012 r., tradycyjnie w Hotelu Marriott w Warszawie.
więcejZ muzyką jest jak z kolorami. Odpowiednio dobrana nie tylko dobrze nastraja, ale też dyskretnie nakłania do zakupów. Jak zatem dobrać muzykę w cukierni, by klient dobrze się czuł, a interes kręcił się... w odpowiednim rytmie.
więcej