![Chleb na celowniku [aktualizacja]](/public/artykuly-sponsorowane/34/114/34_114_129_136x94.jpg)
Chleb na celowniku [aktualizacja] 0
W poniedziałek 16.01.2012r. Telewizja Polska wyemitowała kolejny odcinek programu reportersko- interwencyjnego "Celownik". Materiał "Ile chleba w chlebie"? uderzył w naszą branżę.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W poniedziałek 16.01.2012r. Telewizja Polska wyemitowała kolejny odcinek programu reportersko- interwencyjnego "Celownik". Materiał "Ile chleba w chlebie"? uderzył w naszą branżę.
więcejOd ponad roku firma Winkler Wachtel organizuje cykliczne seminaria dla piekarzy i cukierników z zagadnień technologii chłodniczej, które niezmiennie cieszą się dużym ich zainteresowaniem. Kolejne z rzędu seminarium odbyło się na początku grudnia 2011 r.
więcejChcesz dopingować naszą reprezentację w finałowej rozgrywce o Puchar Świata w Piekarstwie? Jest okazja. Stowarzyszenie Piekarzy RP zaprasza do wspólnego wyjazdu.
więcejOd poniedziałku 16 stycznia do 26 lutego rusza akcja "Weź paragon". W ramach akcji inspektorzy skarbowi skontrolują sklepy, bary i restauracje w miejscowościach turystycznych.
więcejDynamiczne, każdego roku urozmaicane pod wieloma względami i rozwojowe – takie są Expo Sweet, które po raz 4. inicjują sezon targowy. I w tym roku branże lodziarska, cukierniczo-piekarska znajdą u nas pełny przegląd nowości i zapowiedzi tego, co będzie obowiązywać w 2012 roku.
więcejMała Akademia Mistrzostwa Zawodowego zainaugurowała sezon 2012 styczniowym seminarium. Organizatorem spotkania była firma Eco Trade. Gliwicka firma nie pierwszy raz włączyła się w organizację szkoleń.
więcejDwa dni temu, 10 stycznia, odbyły się pierwsze próby wypiekowe w przyzakładowej piekarni testowej firmy Debag, znajdującej się w Sycowie (woj. dolnośląskie). Takie próby będą się odbywały co miesiąc.
więcej