...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Piekarz z misją, cukiernik z sercem

    Piekarz z misją, cukiernik z sercem 0

    O chlebie wypiekanym według ponad 700-letniej receptury. Makaronikach z białego maku. Zmianach, jakie zaszły w ciągu 30 lat
    jego pracy w branży. I o tym, dlaczego idąc do cukierni, wybiera zawsze sernik lub makowiec – opowiada Tomasz Korfel, szef produkcji Lajkonik, człowiek z misją.

    więcej
  • Trendy, wyzwania, tłuste i słodkie receptury - styczniowy Mistrz Branży

    Trendy, wyzwania, tłuste i słodkie receptury - styczniowy Mistrz Branży 0

    Pączkowe trendy, karnawał po francusku, włoskie chleby, przegląd firm szkoleniowych - dzięki styczniowemu wydaniu MB wejdziecie w nowy rok z głową pełną pomysłów! I optymizmu! Goszczący na naszej okładce Michał Doroszkiewicz przekonuje, że warto inwestować w swoje marzenia, bo te - nawet po wielu latach czekania - się spełniają.

    więcej
  • Piekarskie trendy 2021

    Piekarskie trendy 2021 0

    Eksperci są zgodni - rok pandemii bardzo mocno wpłynął na tendencje, które będą obecne w 2021. Te, które już kształtowały rynek, okazały się nawet mocniejsze i ważniejsze dla konsumentów. Ten czas zweryfikował też i odrzucił wiele niepotrzebnych. Jakie trendy będą miały wpływ na piekarstwo 2021 roku

    więcej
  • Rzemieślnicza piekarnia Chaud Pain już otwarta!

    Rzemieślnicza piekarnia Chaud Pain już otwarta! 0

    Piekarnia Chaud Pain w Warszawie ruszyła ze stacjonarną sprzedażą produktów. Dotychczas pieczywo z rzemieślniczej piekarni można było przedpremierowo nabyć jedynie w restauracjach Epoka i Bez Tytułu. W swojej ofercie proponuje, m.in. chleb na zakwasie, francuskie croissanty, maślane wypieki i nietuzinkowe kanapki.

    więcej
  • 12 świątecznych receptur

    12 świątecznych receptur 0

    Na wigilijnym stole powinno się pojawić 12 potraw. A my, szanując tą tradycję, serwujemy 12 słodkich receptur na ten wyjątkowy czas w cukierni i piekarni.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe