![Robota dla Ribota](/public/artykuly-sponsorowane/1484/5384/1484_5384_19898_136x94.jpg)
Robota dla Ribota 0
Creme patissiere, przy którym nie trzeba stać i mimo to się nie przypali? Magia? Nie, tak właśnie działa nowoczesna technika w służbie cukiernictwu – Ribot. Co jeszcze potrafi ten kuchenny pomocnik?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Creme patissiere, przy którym nie trzeba stać i mimo to się nie przypali? Magia? Nie, tak właśnie działa nowoczesna technika w służbie cukiernictwu – Ribot. Co jeszcze potrafi ten kuchenny pomocnik?
więcejInfoPiek Mobile to doskonałe rozwiązanie elektroniczne, które stanowi wsparcie ekipy pracującej z dala do siedziby, realizując zadania terenowe, będzie więc dobrym narzędziem dla podniesienia efektywności pracy kierowców, konwojentów czy przedstawicieli handlowych.
więcejFirma Modern Baker z Oksfordu zaprezentowała „najzdrowszy bochenek, jaki kiedykolwiek wyprodukowano”. Co jest jego tajemnicą?
więcejWiosna, czyli Wielkanoc i lody! Właśnie te dwa tematy zdominowały najnowsze wydanie Mistrza Branży. Mateusz Karpiński opowiada jak rzemiosło może funkcjonować na wielką skalę, Paweł Jafernik przywraca modę na lody cassate, a Hiszpania wyznacza ogólnoeuropejski trend na wyjątkowy smak, którego nie może zabraknąć w tym sezonie!
więcejCo to są "spróbunki", "bocianie łapy" albo "paska"? To rodzaje pieczywa obrzędowego. Miało ono ogromne znaczenie podczas poszczególnych dni roku, jak nadejście wiosny, zasiew lub Wielkanoc. A jego produkcja obwarowana była licznymi zakazami.
więcejPolacy ulegli modzie na tzw. superfoods czyli wyjątkowo zdrową żywność. Pochłania nas poszukiwanie kolejnych nasion, tajemniczych alg i egzotycznych owoców, które często muszą przebyć długą drogę, aby zagościć w naszej diecie. Zamiast wydawać setki złotych na jagody z drugiego końca świata, warto dać szansę produktom rodzimym.
więcejCzas pandemii koronawirusa i lockdownu spowodował nagły powrót do pieczenia w domu. Wielu domowych piekarzy i cukierników zaczęło też szukać możliwości sprzedaży swoich wypieków. Na brytyjskim rynku pojawiła się platforma internetowa Yummier, która ma pomóc domowym piekarzom docierać do klientów.
więcej