...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Nowy koncept sprzedaży od Wiesheu Polska

    Nowy koncept sprzedaży od Wiesheu Polska 0

    W 2004 roku, kiedy Wiesheu wskazywało nowy kierunek rozwoju branży piekarniczej w Polsce, wiele osób nie wyobrażało sobie wypieku sklepowego w swoim modelu biznesowym. Kilkanaście lat wytrwałej pracy z klientami zaowocowało dla firmy pozycją lidera rynkowego w tym obszarze.

    więcej
  • W zakładzie i w domu

    W zakładzie i w domu 0

    Formy ze stali kwasoodpornej najlepszym wyborem dla zdrowego, bezpiecznego wypieku chleba „na zakwasie” - teraz nie tylko dla piekarza, ale również użytkownika domowego!

    więcej
  • Kuszące szkolenia w Ashanti – czerwiec/lipiec

    Kuszące szkolenia w Ashanti – czerwiec/lipiec 0

    Głodny wiedzy po przymusowej izolacji? Świetnie trafiłeś! Ashanti ma dla Ciebie kolejną porcję szkoleń z najlepszymi Mistrzami! Do wyboru są: skandynawskie cukiernictwo nowoczesne, podstawy cukiernictwa, tajniki mąki i fermentacji czy chleb wypiekany w domowych warunkach. Co wybierzesz Ty? Sprawdź!

    więcej
  • Piekarze na zachodzie Europy kontra pandemia

    Piekarze na zachodzie Europy kontra pandemia 0

    O sytuacji rzemieślniczych piekarni rozmawiamy z dr. inż. Henrykiem Piesiewiczem, autorem artykułów do „Mistrza Branży?, wieloletnim doradcą i konsultantem w branży piekarskiej, byłym wykładowcą akademickim w kraju i za granicą.

    więcej
  • Kawiarnie Green Caffè Nero pokazują, jak nie marnować jedzenia

    Kawiarnie Green Caffè Nero pokazują, jak nie marnować jedzenia 0

    Green Caffè Nero podjął nowe wyzwanie w nowej rzeczywistości. Od teraz niesprzedane w danym dniu świeże produkty będzie można znaleźć w aplikacji Too Good To Go, w formie pysznych paczek – niespodzianek. Bagietki, kanapki, ciasta i ciasteczka, a także quiche i sałatki trafią do Pogromców Marnowania Jedzenia.

    więcej
  • Zapraszamy na bezpłatne konsultacje BHP

    Zapraszamy na bezpłatne konsultacje BHP 0

    Od dnia 3 czerwca 2020 roku dla wszystkich członów Izby Rzemieślniczej oraz zrzeszonych firm uruchamiamy bezpłatne porady z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy. Porad udziela Pan Jarosław Dejneka, ekspert certyfikowany przez Centralny Instytut Ochrony Pracy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe