Marchewkowa babka z nutą adwokatu 0
autor: Konrad Stanaszek z klasy III o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych z ZS im. Wincentego Witosa w Suchej Beskidzkiej
nauczyciel prowadzący: Krzysztof Maciejowski
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Konrad Stanaszek z klasy III o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych z ZS im. Wincentego Witosa w Suchej Beskidzkiej
nauczyciel prowadzący: Krzysztof Maciejowski
autor:Patryk Wrzodek z klasy III o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych z ZS im.Wincentego Witosa w Suchej Beskidzkiej
więcejautorzy: Paulina Kijaczko i Kamila Bartkowiak z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim
więcejautor: Marcin Kawałko, klasa IIa, Rzemieślnicza Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Zamościu
nauczyciel: Bożena Witkowska
autor: Krystyna Krulikowska klasa IIa, Rzemieślnicza Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Zamościu RZSZ w Zamościu
nauczyciel : Bożena Witkowska
autor: Joanna Jakubiak klasa IIa, Rzemieślnicza Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Zamościu
nauczyciel : Bożena Witkowska
Autor: Agnieszka Szyper, klasa IIa, Rzemieślnicza Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Zamościu
nauczyciel: Bożena Witkowska