...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Kształcenie zawodowe – konieczne są zmiany w systemie

    Kształcenie zawodowe – konieczne są zmiany w systemie 0

    Dyrektorzy i nauczyciele szkół zawodowych oraz pracodawcy biją na alarm – mają coraz większy problem ze znalezieniem pracowników. W związku z zaistniałą sytuacją domagają się podniesienia poziomu kształcenia w zawodówkach i zmian w samym systemie edukacji.

    więcej
  • Rybnickie Złote Jabłko dla Justyny Czuj i Izy Wróbel

    Rybnickie Złote Jabłko dla Justyny Czuj i Izy Wróbel 0

    Już po raz 5. uczniowie szkół zawodowych rywalizowali w Rybnickich Mistrzostwach Młodych Cukierników o Złote Jabłko. W tym roku na rybnickim rynku młodzi adepci zmierzyli się z tematyką Śląska. Z tej konkurencji zwycięsko wyszedł tort "Familok" Justyny Czuj i Izy Wróbel z ZSTiO ze Skoczowa.

    więcej
  • Seminarium w Olsztynie zorganizowane przez UWM, Ulmę, Linde oraz Witt

    Seminarium w Olsztynie zorganizowane przez UWM, Ulmę, Linde oraz Witt 0

    W dniu 8 czerwca na terenie Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego odbyło się seminarium i warsztaty poświęcone pt: ,, Mrożenie, pakowanie, kontrola procesów- innowacyjne technologie dla przemysłu spożywczego” przygotowane przez UWM, Witt Polska, Ulma Packaging Polska oraz Linde Gaz Polska.

    więcej
  • Kobiece „Ja”  w centrum uwagi

    Kobiece „Ja” w centrum uwagi 0

    Jaka jest współczesna busi­nesswoman? Z jakim skutkiem godzi różne role w życiu i biznesie? Jak może uwolnić kreatywność w zarządzaniu firmą poprzez wartości? Na te pytania odpowiedzi szukałyśmy podczas II Spotka­nia dla Kobiet Branży w Kato­wicach.

    więcej
  • Chleb, wszystko z chlebem i do chleba

    Chleb, wszystko z chlebem i do chleba 0

    III Festiwal Chlebów Świata, Warszawa, 22-24 kwietnia 2016 r. To już trzeci rok z rzędu, gdy fascynacja chlebem skupiła przy stołach w Zespole Szkół im. Władysława Grabskiego w Warszawie jego degustatorów i wystawców: rzemieślników piekarstwa, Muzeum Rolnictwa w Ciechanowcu, Muzeum Chleba w Warszawie.

    więcej
  • Polskie dekoratorki  pokazały klasę!

    Polskie dekoratorki pokazały klasę! 0

    Od 2012 r. w Wielkiej Brytanii odbywa się Cake International – renomowana wystawa dla profesjonalistów i pasjonatów wypieków oraz dekorowania ciast i tortów. Co roku dużo emocji dostarcza konkurs dla dekorato­rów z całej Europy, w którym prace są oceniane w ponad 10 kategoriach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe