...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • XX audyt żywności programu „Doceń polskie”

    XX audyt żywności programu „Doceń polskie” 0

    Potwierdzenie wysokiej jakości produktu i jego rodzimego pochodzenia przez ekspertów; prestiż wynikający z posiadania certyfikatu programu; możliwość korzystania z potencjału godła promocyjnego i narzędzi udostępnianych laureatom bezpłatnie - między innymi te czynniki decydują o dużym zainteresowaniu producentów tym Programem.

    więcej
  • Świętowanie pełne czekolady

    Świętowanie pełne czekolady 0

    12 kwietnia każdy sposób na świętowanie Dnia Czekolady był dobry. W Zespole Szkół Technicznych i Ogólnokształcących w Skoczowie uczniowie obchodzili ten dzień w szczególny sposób! Ucząc się czekolady od postaw i tworząc pralinki pod okiem pani Izabeli Greń z cukierni Beskid-Centrum z Brennej.

    więcej
  • Szkoła Artystyczna w nowym miejscu już działa!

    Szkoła Artystyczna w nowym miejscu już działa! 0

    26 lutego br. w Lublinie, Wiesław Kucia wspólnie z żoną Anną oficjalnie otwarli Szkołę Artystyczną w zupełnie nowej odsłonie. W nowym miejscu – w doborowym towarzystwie, przy dobrym jedzeniu i efektownych pokazach zaprzyjaźnionych mistrzów – zainaugurowali kolejny, bogatszy, etap firmy.

    więcej
  • SweetTARGi 2016: Strefa kunsztu, smaku i inspiracji

    SweetTARGi 2016: Strefa kunsztu, smaku i inspiracji 0

    Co jest najlepszym źródłem inspiracji? Dla nas zawsze byli i są nim ludzie z pasją. Po raz kolejny mieliśmy przyjemność gościć osoby wyjątkowe i nietuzinkowe, związane z cukiernictwem, piekarstwem i lodziarstwem. Dzięki ich pokazom Strefa Mistrza Branży idealnie wpisywała się w tematykę SweetTARGów i dodawała targom smaku :)

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe