![Podsumowanie drugiej odsłony warsztatów „Otwórz z nami lodziarnię”](/public/artykuly-sponsorowane/385/2948/385_2948_10044_136x94.jpg)
Podsumowanie drugiej odsłony warsztatów „Otwórz z nami lodziarnię” 0
Za nami druga odsłona warsztatów "Otwórz z nami lodziarnię" organizowanych przez Comprital Polska. Szkolenia odbyły się w Poznaniu, Pruszkowie i Grudziądzu.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Za nami druga odsłona warsztatów "Otwórz z nami lodziarnię" organizowanych przez Comprital Polska. Szkolenia odbyły się w Poznaniu, Pruszkowie i Grudziądzu.
więcejCzekolada w cukierni i piekarni, w postaci minimalistycznych pralin i spektakularnych rzeźb, w książce i kremie – tym do ciasta jak i do ciała – kolejna edycja najsłynniejszych targów czekolady zachwyciła prezentowaną mnogością form i zainspirowała najnowszymi trendami.
więcej29 października na warszawskim Mokotowie ponad 100 gości z branży gastronomicznej, eventowej i medialnej świętowało oficjalne otwarcie nowoczesnego i wszechstronnego studia kulinarnego Grzegorza Łapanowskiego - Food Lab Studio.
więcejJuż jutro wielkie święto rogala świętomarcińskiego. W tym roku jeszcze więcej producentów przygotuje słodki wypiek z certyfikatem. Sprawdź, które cukiernie i piekarnie wypieką oryginalne rogale.
więcejPo wysłaniu wysłużonego VW z Władywostoku do Los Angeles udaliśmy się do Seulu, stolicy Korei Południowej. Seul to olbrzymie i bardzo nowoczesne miasto (tutaj nawet śmietniki do nas mówią), a przede wszystkim całkowicie odmienne, jeśli chodzi o kulturę jedzenia – pisze Mateusz Gajdziński, uczestnik wyprawy Z Indexem w Podróży.
więcejKlient je oczami! A jeśli tak, wygląd deseru ma zasadnicze znaczenie. Również jego kolor. I to właśnie jemu poświęcony był kolejny Podwieczorek Akademii Mistrza, na którym Marek Borowiński – specjalista w dziedzinie Visual Merchandisingu – opowiedział o sile przyciągania do cukierni przez kolor.
więcejGoście z Polski i z zagranicy, trendy i nowinki z branży oraz świetna atmosfera - kolejna edycja Dni Otwartych Polmarkus zadowoliła zarówno odwiedzających jak i wystawców.
więcej