...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Pieczywo żytnie na kwasie. Część 5 – technologia

    Pieczywo żytnie na kwasie. Część 5 – technologia 0

    Technologia produkcji pieczywa żytniego to temat złożony i niepozbawiony kruczków, dlatego każdy etap wymaga uważnej analizy. Zaczęliśmy od przedstawienia metod wytwarzania kwasów oraz kontroli ich jakości. Oddzielnie omówiliśmy wytworzenie ciasta, jego dzielenie i formowanie.

    więcej
  • Barwniki w cukiernictwie

    Barwniki w cukiernictwie 1

    Na odbiór wrażeń sensorycz­nych wpływają nie tylko smak oraz tekstura, ale również barwa produktu. Świat bez kolorów byłby szary. To dzięki nim jesteśmy w stanie odróżnić m.in. smaki landry­nek w jednym opakowaniu, możemy zachwycać się barw­nymi dekoracjami na ciastach.

    więcej
  • LodyBonano zaprezentują swój pomysł na firmę

    LodyBonano zaprezentują swój pomysł na firmę 0

    Już w piątek 31. marca w Katowicach startują targi „Pomysł na firmę”. W ich trakcie, przez kolejne dwa dni topowi, krajowi franczyzodawcy prezentować będą swoje sprawdzone koncepty biznesowe. Wśród wystawców po raz pierwszy znajdzie się marka LodyBonano – największa w Europie sieć franczyzowych lodziarni.

    więcej
  • Słodka bułka z kurczakiem i suszone robale

    Słodka bułka z kurczakiem i suszone robale 0

    Gdy rozchwytywany szef kuchni i pracowniczka wielkiej korporacji z dnia na dzień rzucają pracę, musi istnieć jakiś solidny powód, na przykład... pyszne jedzenie! O ryżowych ciastkach, słodkich bułkach z kurczakiem i polskim chlebie na Filipinach opowiadają nam autorzy bloga podróżniczo-kulinarnego Michał i Katarzyna Kuduk.

    więcej
  • Mistrz Wielkanocy - plebiscyt

    Mistrz Wielkanocy - plebiscyt 0

    Zobacz jakie receptury przygotowali na Wielkanoc nasi mistrzowie oraz uczniowie i głosuj na tą najlepszą! Razem wyłońmy Mistrza Wielkanocy!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe