25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Piekarnia i cukiernia to znany tandem od lat. Całkiem niedawno dołączyła również do niego restauracja! Dlatego jeśli jesteś piekarzem lub cukiernikiem lub prowadzisz swój zakład, warto odwiedzieć targi WorldFood Warsaw!
Zwycięski tort musiał być zarówno piękny, jak i smaczny. Ale też zdrowy! Takimi kryteriami odznaczała się praca Żanety Sosny i Anny Nabiałkowskiej, które zwyciężyły w finale konkursu dla młodych cukierników podczas SweetTARGów!
serdecznie zapraszamy do udziału w badaniu Busometr – Indeks Nastrojów Gospodarczych MSP (2HY2017).
Nasze badania diagnozują zmiany nastrojów gospodarczych przedsiębiorców i ich planowane działania w perspektywie najbliższego półrocza, ale też badają dodatkowe aspekty...
Chleb od najdawniejszych czasów był podstawowym i najważniejszym pożywieniem ludzi. Składany jako ofiara bóstwom, darowany zmarłym był symbolem dobrobytu, zamożności, a także urodzaju i płodności oraz gościnności i przyjaźni. Wypiekany w specjalnych formach służył człowiekowi od narodzin do śmierci.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w „AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się w dniach 24-25 maja 2017 r. w Serocku.