![Torty na podium](/public/artykuly-sponsorowane/910/3800/910_3800_13076_136x94.jpg)
Torty na podium 0
18 zupełnie wyjątkowych tortów. I tylko 3 miejsca na podium oraz przepustka do międzynarodowego finału - oto o co walczyli uczestnicy Mistrzostw Polski w Dekoracji Tortów „Expo Sweet 2017”.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
18 zupełnie wyjątkowych tortów. I tylko 3 miejsca na podium oraz przepustka do międzynarodowego finału - oto o co walczyli uczestnicy Mistrzostw Polski w Dekoracji Tortów „Expo Sweet 2017”.
więcejDo grona tegorocznych partnerów VIII edycji SweetTARGow dołączył Ogólnopolski Program Promocji „Doceń polskie”. Twórcy przedsięwzięcia, propagującego rodzimą żywność, przygotowali dla producentów, m.in. strefę biznesową prezentującą laureatów programu oraz prelekcje i konsultacje dotyczące znakowania żywności.
więcejNajlepsi bariści w Polsce będą parzyć aromatyczną kawę prezentując pokaz swoich możliwości i zawalczą o tytuł Mistrza Polski już 25 marca na Mistrzostwach Polski Barista i Coffee in Good Spirits 2017 podczas SweetTARGów.
więcejMasa cukrowa i czekolada to najnowszy trend w branży dekoratorskiej. Przekonaliśmy się o tym podczas premiery czekoladowych ozdób z najnowszego katalogu marki Barbara Decor.
więcejCo roku SIGEP pęka w szwach. W styczniu targi w Rimini odnotowały rekordową liczbę 1250 wystawców i 200 tys. zwiedzających! W 14 halach można było poznać najnowsze trendy i zobaczyć profesjonalne rozwiązania dla branży, w tym dla branży lodziarskiej. W tym roku wrażeniami z SIGEP dzieli się Tomasz Szypuła (Lodowe Inspiracje).
więcejChcąc uniknąć losu górnika, zakopał się w cukrze. Szybko odkrył, że przesypywanie mąki i cukru nie jest wcale proste. Zgłębiając cukiernicze arkana, odkrył w sobie złoża pasji, które zaprowadziły go na szczyt. Choć za takiego się nie uważa, został ogłoszony najlepszym cukiernikiem w konkursie Best Pastry Chef.
więcejMożemy być spokojni o przyszłość czekolady - ten temat nigdy się nie znudzi. Co więcej, czekolada będzie coraz smaczniejsza i piękniejsza. O tym zapewnili nas uczestnicy krajowych eliminacji do World Chocolate Masters, które wyłoniły polskiego kandydata do światowych mistrzostw.
więcej