![Perła Wielkanocna](/public/artykuly-sponsorowane/197/3771/197_3771_12968_136x94.jpg)
Perła Wielkanocna 0
autor: Sebastian Szmyd, Mistrz cukiernictwa, główny technolog firmy Master Martini i wykładowca w Centrum Kreacji Master Martini.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Sebastian Szmyd, Mistrz cukiernictwa, główny technolog firmy Master Martini i wykładowca w Centrum Kreacji Master Martini.
więcejautorka: Justyna Szklanny, Zespół Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie
nauczyciel prowadzący: Izabela Giersberg-Mataniak
autorka: Kinga Rusek, Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2 im. Odona Bujwida w Krakowie
nauczyciel prowadzący: Grażyna Kumorek-Mastalerz
Uwaga! Podnosimy poprzeczkę! Czekoladowy smok, który powstanie na hali targowej SweetTARGów, będzie jeszcze wyższy! Czy to zagwarantuje, że cukiernicy zdołają pobić rekord Polski? Przyjdźcie zobaczyć to na własne oczy!
więcejautorka: Patrycja Ostrowska, Zespół szkół Ponadgimnazjalnych im. Stanisława Staszica nr 3 we Włoszczowie
nauczyciel prowadzący: Aneta Arabas
autor: Kamil Mariańczyk, ZSP nr 3 im. Stanisława Staszica we Włoszczowie
nauczyciel prowadzący: Aneta Arabas
autorka: Anna Jezierska, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim
nauczyciel prowadzący: Agnieszka Śledź