25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Dariusz Pozorek – jedyny spadkobierca prywatnego Muzeum Chleba w Warszawie – opowiada o miejscu stworzonym przez ojca, mistrza piekarstwa Mariana Pozorka, o bieżącej sytuacji i planach rozwijania idei dalekiej od komercji.
Jak kończyć karnawał to w wielkim stylu! Najlepiej na słodko! Już tylko kilka dni dzieli nas o wielkiej czekoladowej uczty. Uczty dla wszystkich zmysłów - polskich eliminacjach do tytułu World Chocolate Masters! Tego po prostu nie można przegapić!
Nie trzeba wyjeżdżać do Rimini, żeby poznać najważniejsze trendy w cukiernictwie, lodziarstwie i dekoratorstwie. – W Warszawie będzie to samo (a nawet więcej), tylko że lepiej, bez tłoku i po polsku – obiecują organizatorzy Expo Sweet. Sprawdź, jakie okazje targowe przygotowali wystawcy i o jakie atrakcje zadbali organizatorzy!
W poniedziałek, 20 lutego, w poznańskim Cechu Cukierników i Piekarzy odbyły się XIII Mistrzostwa Poznania w jedzeniu pączków na czas. Zwyciężył Piotr Frąckowiak, który zjadł 10 pączków w 7 minut i 5 sekund.