![Chleb na kwasie z mąką owsianą i zarodkami pszennymi](/public/artykuly-sponsorowane/1260/3749/1260_3749_12916_136x94.jpg)
Chleb na kwasie z mąką owsianą i zarodkami pszennymi 0
autorka: Anna Kamińska, www.KuchennymiDrzwiami.pl
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autorka: Anna Kamińska, www.KuchennymiDrzwiami.pl
więcejautor: Dominik Szendzielorz – szef kuchni w restauracji Cysterska
więcejOd blisko 30 lat Mieczysław Babalski jest niestrudzonym propagatorem orkiszu, płaskurki, samopszy i starych odmian żyta. To uznany autorytet w dziedzinie prastarych ziaren, współautor licznych publikacji na ten temat. Przywrócił uprawę tych zbóż na polskich polach. Udało mu się to między innymi dzięki bankowi genów.
więcejNie samym chlebem żyje człowiek – to hasło nabiera nowego znaczenia, kiedy myślimy o zestawianiu pieczywa z winami musującymi. Świeży, chrupiący chleb i kieliszek dobrze schłodzonego szampana uchodzą za idealny winno-kulinarny mariaż. Dlaczego?
więcejLoża Ekspertów programu „Doceń polskie” potwierdziła wysoką jakość produktów BOLERO PREMIUM Sp. z o.o. Podczas XXIII certyfikacji żywności specjaliści z branży spożywczej wyróżnili dwa wyroby firmy z siedzibą w Olsztynie.
więcejPiotrkowska firma Kandy została po raz kolejny doceniona prestiżowym wyróżnieniem. Otrzymała nominację do Lidera Polskiego Biznesu i tym samym znalazła się w gronie najlepszych polskich przedsiębiorstw.
więcej