![Chleb pabianicki na maślance](/public/artykuly-sponsorowane/1260/3720/1260_3720_12827_136x94.jpg)
Chleb pabianicki na maślance 0
autor: Wiesław Bober, executive chef hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Wiesław Bober, executive chef hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach
więcejautor: Piotr Mielczarek – mistrz w zawodzie kucharza, szef kuchni w Restauracji Kantyna w Poznaniu
więcejNa pierwszy rzut oka wyglądają jak szalony sen maniakalnego łasucha – kolorowy, momentami kiczowaty przerost formy nad treścią. A jednak są, rosną w siłę (i rozmiar też!), nieustannie ich przybywa, a to może oznaczać tylko jedno – że chętnych na spotkanie z hybrydą nie brakuje.
więcejW latach 80. przejął po ojcu wielopokoleniową, rzemieślniczą piekarnię „Cygan” w Łodzi. W 1992 r. wygrał nagrodę w konkursie na „Najciekawszy wyrób spożywczy roku” Ministerstwa Rolnictwa i Gospodarki Ż., a w 2016 r., nie zwalniając tempa, zrealizował swoje największe artystyczne dzieło – mierzącego 210 cm londyńskiego Big Bena.
więcejJuż po raz szósty Cukier Królewski zwyciężył w prestiżowym programie Laur Konsumenta. Zajął pierwsze miejsce w swojej kategorii, co oznacza, że konsumenci uznali go za najpopularniejszą markę cukru w Polsce.
więcejO swoich początkach, pasji oraz przepisie na sukces opowiada w radiu i telewizji właścicielka Lukrowych Fantazji, Karolina Ciesielska i jej prawa ręka w pracy - córeczka Zuza.
więcejNie potrafisz odmówić sobie czekolady? Zrób z swojej słabości użytek - zatrudnij się jako tester czekolady! Być może właściciel Milki oraz ciasteczek Oreo czeka właśnie na ciebie!
więcej