...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Podsumowanie 26. edycji EuroGastro

    Podsumowanie 26. edycji EuroGastro 0

    Jest jedno wydarzenie w Polsce, które nie tylko integruje branżę gastronomiczną i HoReCa, ale również dostarcza odwiedzającym warsztaty, wiedzę i pokazy, których nie doświadczą nigdzie indziej. To EuroGastro, którego 26. edycja odbyła się w dniach 28-30 marca 2023 roku w Ptak Warsaw Expo.

    więcej
  • Clément Mazzoni zamierza stworzyć najświeższą czekoladę we Francji

    Clément Mazzoni zamierza stworzyć najświeższą czekoladę we Francji 0

    Clément Mazzoni – francuski chocolatier i cukiernik o włoskich korzeniach, prowadzi swoją cukiernię i czekoladziarnię w pobliżu plaży. Biznes idzie na tyle dobrze, że w maju tego roku otwiera w Hawr swój drugi lokal. Obiekty reklamowane są jako miejsca z najświeższą czekoladą w okolicy. Co się za tym kryje?

    więcej
  • Nowy Mistrz Branży już dostępny!

    Nowy Mistrz Branży już dostępny! 0

    Justyna Sekunda o upartym dążeniu do celu i pukaniu do drzwi klienta premium. Aleksandra Gostomska i Paweł Ignaciuk o przekazywaniu historii i emocji w ciastkach. Tomasz Dudek o potędze inwestowania w siebie. A także: dziecko w lodziarni, papier waflowy na torcie i malina w cukiernictwie.

    więcej
  • Szef kuchni pisze: po #1 odpowiedzialność

    Szef kuchni pisze: po #1 odpowiedzialność 0

    Wstajesz rano, bo inaczej budzik nie przestanie dzwonić. Kawa, papieros, trening czy spacer z psem? Każdy ma inny poranek. Bo każdy jest odpowiedzialny za to, jak wygląda jego dzień, praca, życie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe