...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Miejsce pełne pasji i inspiracji

    Miejsce pełne pasji i inspiracji 0

    Rodzinna firma Barbara Luijckx wytwarza surowce, półprodukty i dekoracje czekoladowe. Nowoczesny, minimalistyczny i elegancki design to jej znak rozpoznawczy, właśnie w takiej estetyce utrzymane są także wnętrza Akademii Umiejętności Inspiracja.

    więcej
  • Dni otwarte Republiki Smaku - sklepu dla pasjonatów cukiernictwa

    Dni otwarte Republiki Smaku - sklepu dla pasjonatów cukiernictwa 0

    Pokazy cukiernicze, degustacja lodów i gofrów to tylko część z atrakcji podczas dni otwartych sklepu Republika Smaku – wyjątkowym miejscu dla cukierniczych pasjonatów. W dniach 9 -11 maja, od godziny 10.00 do 18.00 czeka moc wydarzeń w Piasecznie, przy ulicy Raszyńskiej 13.

    więcej
  • Efektowny powrót Sweettargów w Katowicach - oczami wystawcy

    Efektowny powrót Sweettargów w Katowicach - oczami wystawcy 0

    W marcu W Katowicach odbyły się SweetTargi. Zorganizowanie podobnej imprezy po długiej, bo trzyletniej przerwie było szczególnym wyzwaniem, począwszy od znalezienia wystawców (część znaczących firm z branży zignorowała je), przez spełnienie skomplikowanych warunków technicznych, na skutecznej reklamie i promocji skończywszy

    więcej
  • Rynek czekolady w Polsce

    Rynek czekolady w Polsce 0

    Choć wybór jest dziś bardzo duży, Polacy ciągle wierni są klasycznej, mlecznej czekoladzie. Które z czekoladowych nowości cieszą się rosnącą popularnością? Jak wypadamy na tle Europy w zakresie produkcji słodkości I wreszcie – jakie trendy podbijają dziś serca fanów czekolady? Na te pytania odpowiadają eksperci z firmy SLODKIE.

    więcej
  • Rozkwit inspiracji z nowym Mistrzem Branży

    Rozkwit inspiracji z nowym Mistrzem Branży 0

    Odkrywamy fenomen cukierni Kaiser Patisserie. Odwiedzamy progi Akademii Umiejętności Inspiracja. Śledzimy tortowe trendy i zachwycamy się tortem 3D. Relacjonujemy mistrzostwa i prezentujemy młode talenty. Podpowiadamy jak zmniejszyć rachunki za prąd i dlaczego warto inwestować w eko opakowania. Czytajcie nowe wydanie MB!

    więcej
  • Gonić króliczka, czyli o sztuce rozwoju

    Gonić króliczka, czyli o sztuce rozwoju 0

    Paweł Tkaczuk jest pasjonatem wypieku chleba, który bez pracy nie mógłby żyć i wkłada w nią całe serce. Zafascynowany procesem piekarniczym chce ciągle doskonalić swe umiejętności, a wiedzę przekazywać innym.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe