![Owoce prażone Helcom – raj dla cukierników, rozkosz dla podniebienia klienta](/public/artykuly-sponsorowane/960/2551/960_2551_8494_136x94.jpg)
Owoce prażone Helcom – raj dla cukierników, rozkosz dla podniebienia klienta 0
Greek Trade – jeden z głównych graczy na rynku producentów nadzień do ciast – poleca swoją ofertę w zakresie nadzień do ciast marki Helcom.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Greek Trade – jeden z głównych graczy na rynku producentów nadzień do ciast – poleca swoją ofertę w zakresie nadzień do ciast marki Helcom.
więcejUlubiona kreskówka dla dziecka, obrączki dla nowożeńców? Jak nowocześnie i z klasą udekorować tort na szczególną okazję? Inspiracji szukajcie w naszym wyjątkowym dodatku!
więcejAnna Maria, autorka bloga KUCHARNIA kucharnia.blogspot.com. Z wykształcenia humanistka - filolog, z zamiłowania miłośniczka kuchni. Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych i promocją produktów przeznaczonych do celów kulinarnych.
więcejSylwia Sztandera – szef kuchni w łódzkiej restauracji „Strefa Smaków”, cukiernik z zamiłowania. Specjalizuje się w kuchni polskiej i francuskiej, startowała w kulinarnym show TOP CHEF (Polsat, 2013)
więcejautor: Krzysztof Wysłucha, mistrz cukiernictwa, właściciel rodzinnej Cukierni Piekarni w Rybniku, pomysłodawca Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego.
więcejautor: Iwona Niemczewska – właścicielka i szef kuchni restauracji „Z drugiej strony lustra” w Szczecinie, która cukiernictwa uczyła się u mistrzyni Bożeny Sikoń, w londyńskim Le Cordon Blue i w Paul Bocuse Institute w Lyonie.
więcejautor: Izabela Berendt mistrz cukiernictwa, Cukiernia-Restauracja Angelika, Debrzno. Uczestniczka konkursów: Konkurs Cukierniczy Polagra, Poznań 2007 (1. miejsce w kategorii desery), Mistrzostwa Polski Cukierników Expo Sweet 2013 (3. miejsce), eliminacje do World Chocolate Masters 2013 (2. miejsce).
więcej