Wydajny tandem - BAKEPOL 2015 + POLAGRA-TECH 2016 0
Dwa wydarzenia targowe, które napędzą Twój biznes. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą pakietową targów BAKEPOL 2015 i POLAGRA-TECH 2016.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Dwa wydarzenia targowe, które napędzą Twój biznes. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą pakietową targów BAKEPOL 2015 i POLAGRA-TECH 2016.
więcejLody na kółkach, czekolada z drukarki, cebula w pralinkach i wszystkie aromaty w jednym ziarenku kawy! – nasz specjalny dodatek nasyci każdego, kto szuka deserowych inspiracji z najwyższej półki.
więcejCo zrobić, jeśli do Twojej lodziarni przychodzi za mało klientów? Wyjdź im naprzeciw! A zasadniczo – przyjedź. Mobilne punkty sprzedaży lodów zdobywają coraz większą rzeszę polskich wielbicieli – zarówno wśród sprzedawców, jak i klientów.
więcejKtóra marka oraz produkt okażą się najlepsze na polskim rynku? O tym przekonamy się już wkrótce! 29 kwietnia branżowi eksperci w ramach programu "Doceń polskie" przyznają specjalne certyfikaty, dzięki którym wyróżnieni zostaną najlepsi producenci. Wśród nich nie zabranie piekarni i cukierni.
więcej„Tradycje kulinarne Korei” to już trzecia książka o kuchni orientalnej dr Magdaleny Tomaszewska-Bolałek, znanej Czytelnikom „Mistrza Branży”. 23 kwietnia, w dniu premiery, w warszawskim Muzeum Etnograficznym odbyło się spotkanie, w trakcie którego blisko sto osób miało okazję poznać zwyczaje żywieniowe Kraju Porannej Ciszy.
więcejJaki jest sposób Cichowskiego na Piekarnię „Grzybki”? Jak mądrze zarządzać kapitałem ludzkim i dbać o dobro pracownika? Czy pieczywo płaskie w stylu europejskim ma przyszłość? Pomysły na lody, czekoladę i kawę z udziałem mistrzów! To wszystko w kwietniowym wydaniu Mistrza Branży.
więcejDynamiczna sytuacja na rynku polskim i zmieniające się preferencje konsumentów nie gwarantują bezpiecznego rozwoju piekarni czy cukierni.
więcej